8 σημάδια που δείχνουν ότι θα γίνει καταπληκτικός μπαμπάς!

8 σημάδια που δείχνουν ότι θα γίνει καταπληκτικός μπαμπάς!
Είστε ζευγάρι με κάποιον που λέει ότι αγαπάει τα παιδιά και τα πάει καλά μαζί τους; Αυτό είναι πολύ καλό αλλά όχι…αρκετό για να καταλάβετε αν θα γίνει καλός μπαμπάς. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα σημάδια που με μια προσεκτικότερη ματιά και ανάλυση θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν ο σύντροφός σας θα γίνει καλός μπαμπάς!
1. Είναι δοτικός και στοργικός
Αν ο σύντροφός σας, σας δίνει όλη την αγάπη του και την προσοχή του, τότε… βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με τη Jane Greer, σύμβουλο γάμο και συγγραφέα του βιβλίου What About Me: Stop Selfishness From Ruining Your Relationship ο καλός γονιός θα πρέπει να γνωρίζει και να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις διαθέσεις των παιδιών του ακόμη κι αν εδώ και εκεί, όσο απασχολημένος κι αν είναι με την καριέρα του.

2. Τα συναισθήματα δεν τον τρομάζουν
Η έκφραση των συναισθημάτων είναι κάτι σχετικά σπάνιο στους άντρες. Αν ο σύντροφός σας δεν φοβάται να σας κρατάει το χέρι στο δρόμο ή να σας φιλάει διακριτικά και τρυφερά σε δημόσιους χώρους, τότε είναι ένας από αυτούς τους «ατρόμητους» συναισθηματικά άντρες, που θα χτίσουν μια πολύ γερή σχέση με τα παιδιά τους.

3. Μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις
Ο σύντροφός σας είναι παρών πάντα στις δύσκολες καταστάσεις ή μήπως εξαφανίζεται όταν αρχίζουν και δυσκολεύουν τα πράγματα στη δουλειά, στο σπίτι ή ακόμα και στη μεταξύ σας σχέση; Μπορεί να διατηρήσει τη ψυχραιμία του όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν; Αν ναι, τότε να ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας έναν δυνατό πατέρα. Γιατί η ανατροφή των παιδιών και η καθημερινότητα μαζί τους χρειάζεται πολλή δύναμη.

4. Μοιράζεται το φαγητό του
Θα έχετε προσέξει πόσο δύσκολα οι άντρες μοιράζονται το φαγητό τους. Ωστόσο όσο αστείο και αν σας φαίνεται οι έρευνες μας λένε ότι ένας καλός πατέρας πρέπει να είναι και γενναιόδωρος. Αν λοιπόν όταν είστε έξω για φαγητό ο καλός σας συγκεντρώνεται στο πιάτο του και δεν σας αφήνει να του πάρετε ούτε μία… πιρουνιά τότε προφανώς δεν είναι καλό σημάδι.

5. Φροντίζει και αγαπάει το σπίτι του
Αν ένας άνθρωπος δείχνει αδιαφορία για το αν είναι καθαρό και φροντισμένο το σπίτι του, φαντάζεστε ότι θα αλλάξει όταν αποκτήσει ένα μωρό; Η απάντηση είναι όχι! Προτιμήστε λοιπόν έναν σύντροφο που ξέρει να συνεργάζεται και δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να βοηθάει σε κάποιες δουλειές του σπιτιού!

6. Μπορεί να κάνει κάποιες θυσίες για σας
Έχετε αναρωτηθεί πώς θα αντιδράσει ο σύντροφός σας αν εσείς λείψετε σε ταξίδι, αρρωστήσετε ή κάνετε υπερωρίες στη δουλειά και χρειαστεί να κρατήσει μόνος του τα παιδιά; Θα θυσιάσει ποτέ έναν αγώνα ποδοσφαίρου για να σας βοηθήσει; Αν ο σύντροφός σας δείχνει τέτοιου είδους ευελιξία, τότε έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει ένας καλός μπαμπάς!

7. Είναι αξιόπιστος
Όταν λέει ότι θα κάνει κάτι, το κάνει μόνος του χωρίς να χρειαστεί να του το υπενθυμίσετε εσείς; Τότε είναι σαφές ότι μπορείτε να στηριχτείτε πάνω του. Γιατί θυμηθείτε: Δεν μπορείς να αφήσεις ένα παιδί με κάποιον που δεν εμπιστεύεσαι πραγματικά

8. Έχετε μια πολύ καλή και δυνατή σχέση
Αξιολογήστε τη σχέση σας και βεβαιωθείτε ότι οι βάσεις είναι πραγματικά στέρεες. Εάν είστε πραγματικά ερωτευμένοι μεταξύ σας, εάν έχετε καλή επικοινωνία, εάν σέβεστε ο ένας τον άλλον, εάν υπάρχει μια σταθερή φιλία, εάν διασκεδάζετε και γελάτε μαζί τότε το πιθανότερο είναι και …να κάνετε μια ευτυχισμένη οικογένεια.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...