9+1 πράγματα που ΔΕΝ ξέραμε για τη Μελάνια Τραμπ. Με το 1ο της βγάλαμε το καπέλο!… (Εικόνες)

Μελάνια Τραμπ

Κούκλα και μορφωμένη, η ΜελάνιαΤραμπ τραβάει το ενδιαφέρον δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ ως η Πρώτη Κυρία και δεν μένει παρά να διαβάσουμε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα πράγματα που δεν ξέραμε για εκείνη.

Αρνήθηκε να δώσει στον Τραμπ το τηλέφωνό της.

Όταν εκείνος της ζήτησε το τηλέφωνό της σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη το 1998 εκείνη αρνήθηκε να του το δώσει. Τότε εκείνη ήταν 28 ετών και εκείνος είχε πάει στο πάρτι που συναντήθηκαν με κάποια άλλη γυναίκα αλλά την έστειλε στην τουαλέτα για να μπορέσει να πλησιάσει τη Μελάνια. Εκείνη όμως γνώριζε για το παρελθόν του και όπως αποκάλυψε στο περιοδικό GQ : «Αν του έδινα το τηλέφωνό μου θα ήμουν μια από όλες».

Και περίμενε από εκείνον να δει ποιον αριθμό τηλεφώνου θα της έδινε και όπως είπε εκείνος της έδωσε «όλους τους αριθμούς του». Και κάπως έτσι οι δυό τους ήρθαν πιο κοντά.

Μετακόμιζε συχνά μέχρι να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα. Γεννημένη στη Σλοβενία μετακόμισε στο Μιλάνο της Ιταλίας σε ηλικία 18 ετών στο πλαίσιο της καριέρας της ως μοντέλο. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και μετά μετακόμισε στην Αμερική και πήρε την υπηκοότητα της το 2006.

Φόρεσε το νυφικό των ονείρων της! Το νυφικό της έφερε την υπογραφή του οίκου John Galliano όταν παντρεύτηκε έναν από τους πιο πλούσιους άντρες του κόσμου και το κόστος του γάμου και του πάρτι ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η Χίλαρι Κλίντον πήγε στον γάμο τους. Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον ήταν ανάμεσα στους 350 καλεσμένους που βρέθηκαν στον γάμο τους στη Φλόριντα, όπως αναφέρει το tonwtiko.

Mιλάει πέντε γλώσσες: Σλοβενικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Σέρβικα.

H Mελάνια δεν έκανε απλώς καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ αλλά σπούδασε αρχιτεκτονική και σχέδιο στη Σλοβενία.

Eίχε λανσάρει τη δική της σειρά κοσμημάτων το 2010.

Η Mελάνια είναι η τρίτη γυναίκα του Τραμπ και γνωρίζει για τους αποτυχημένους γάμους του συζύγου της.

Η Μελάνια έχει κάνει πολλά εξώφυλλα για τα περιοδικά Vogue, Glamour, Vanity Fair και GQ.

Είναι η πρώτη, «Πρώτη Κυρία» που έχει φωτογραφηθεί γuμνή. Το 2000, το 29χρονο μοντέλο πόζαρε στο ιδιωτικό τζετ του τότε συντρόφου της Ντόναλντ Τραμπ, γuμνή.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...