Γιατί να έχεις κυπελλούχο στα χαρτιά τι χρησιμεύει; Έγινε η κλήρωση στην ΕΠΣ Φωκίδας την Παρασκευή

bb

Λόγω της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων  από τα μέτρα για τον  κορωνοϊό  ο φετινός κυπελλούχος στην Φωκίδα αναδείχθηκε με κλήρωση και αυτός ήταν ο Αμφισαϊκός. Πρωτόγνωρα πράγματα που ίσως θα έπρεπε να αποφευχθούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .

Γιατί να έχουμε κυπελλούχο στα ΧΑΡΤΙΑ  θα έχουμε φέτος το θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών;

Που και αν τον είχαμε υπάρχει λόγος να ονομαστεί κυπελλούχος για την σεζόν που διανύουμε ας λεγόταν απλά η ομάδα που συνεχίζει.

Γιατί να έχεις κυπελλούχο;

Όπως και ο πρωταθλητής όταν κρίνεται σε αγώνες μπαράζ ή έχει μικρή διαφορά με τον δεύτερο.

Τέτοιους τίτλους δεν τους θέλει κανένας παράγοντας και ποδοσφαιριστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Το τοπικό ποδόσφαιρο έχει αξιοπρέπεια και θέλει πάντα το παιχνίδι να παίζεται μέσα στα όρια του γηπέδου και όχι από το τι θα βγάλει η οποιαδήποτε κλήρωση.

Λάθος της ΕΠΟ  κατά την γνώμη μας να μοιραστούν οι τίτλοι στα χαρτιά και να υπάρξουν κυπελλούχοι από κληρώσεις.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣ Φωκιδας

Στην Άμφισσα, σήμερα Παρασκευή 22/05/2020 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Αθλητικού Κέντρου ΕΠΣ Φωκίδας, η Επιτροπή Πρωταθλήματος, επικύρωσε τον Βαθμολογικό Πίνακα Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 και πραγματοποίησε τις  κληρώσεις,  Ημιτελικής και Τελικής Φάσης Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΕΠΣ Φωκίδας , ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 καθώς και τις κληρώσεις Ημιτελικής και Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Υποδομής Κ14, ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020.

Πρωταθλήτρια Ομάδα Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020, ανακηρύχθηκε η ομάδα  «ΦΩΚΙΚΟΣ  ΑΣ ΄΄  η οποία και θα αγωνιστεί στην ανώτερη κατηγορία της Γ΄ Εθνικής, την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. 

Για την  Ημιτελική Φάση Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΕΠΣ Φωκίδας, ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020, πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των ομάδων που είχαν προκριθεί την Ημιτελική Φάση,  ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΛΦΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ – ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 & ΦΩΚΙΚΟΣ και αναδείχθηκαν μετά την κλήρωση οι δύο ομάδες του Τελικού, ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 & ΦΩΚΙΚΟΣ. 

Στον Τελικό μεταξύ των ομάδων ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 –  ΦΩΚΙΚΟΣ,   Κυπελλούχος 2019 – 2020 μετά από κλήρωση αναδείχθηκε η ομάδα 

« ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 ΄΄  , η οποία  και θα συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδος ποδοσφαιρικής περιόδου 2020 – 2021. 

Στο Πρωτάθλημα Υποδομής Κ14,  μετά τις Κληρώσεις Ημιτελικής & Τελικής Φάσης, Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε, η ομάδα « ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006΄΄ με 2αθλήτρια την ομάδα «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ.  ΙΤΕΑΣ ΄΄΄ και 3αθλήτρια την ομάδα « Ο ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ  ΄΄.  

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας,   Συγχαίρουν Θερμά :

  • Την Πρωταθλήτρια ομάδα Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020,  « ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ΄΄  και της εύχονται κάθε επιτυχία στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. 
  • Τον Κυπελλούχο ΕΠΣ Φωκίδας, ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020,       « ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ  2006 ΄΄   και του εύχονται κάθε επιτυχία στο Κύπελλο Ελλάδος, ποδοσφαιρικής περιόδου 2020 – 2021. 
  • Την Πρωταθλήτρια ομάδα « ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 ΄΄ του Πρωταθλήματος Υποδομής Κ14 , ποδοσφαιρικής περιόδου 2019 – 2020. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...