Δυστυχώς ακολουθούμε τα χνάρια της Ιταλίας

Στα τραγικά «χνάρια» της Ιταλίας φαίνεται ότι βαδίζει η Ισπανία, αφού συνεχώς αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των συνανθρώπων μας που χάνουν τη ζωή τους.
Είναι η επόμενη χώρα (σ.σ. μετά την Ιταλία) που δοκιμάζεται έντονα από το θανατηφόρο κορωνοϊό.

Οι προβλέψεις και εκτιμήσεις είναι δυσοίωνες, αφού παρότι όλη η χώρα είναι σε καραντίνα εδώ και ημέρες φαίνεται πως τα αυστηρά μέτρα καθυστέρησαν να εφαρμοστούν.

«Είναι αυστηρά τα μέτρα, ο κόσμος πειθαρχεί, το πρόβλημα είναι στα νοσοκομεία που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων. Τα 6.000 κρούσματα είναι στο νοσηλευτικό προσωπικό!» αναφέρει αποκλειστικά στο Πρακτορείο «Ορθοδοξία» και στον δημοσιογράφο Αντώνη Μακατούνη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Πολύκαρπος.

Εκ παραλλήλου, όπως αποκαλύπτει, αρκετά ξενοδοχεία έχουν μετατραπεί σε νοσοκομεία και υποδέχονται ασθενείς, «Στήνονται τα νοσοκομεία εκστρατείας, μερικά ξενοδοχεία τα κάνουν νοσοκομεία για να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία από τα πιο ελαφριά περιστατικά».

Αξιοσημείωτο είναι ότι καθημερινά ο Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας τελεί λιτανείες της εικόνας του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού αλλά και παρακλήσεις προς τον Άγιο.

Ορθοδοξια.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...