Aναβολή και στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για την έκδοση ΚΥΑ για αναστολή των αθλητικών εκδηλώσεων στην Αττική- Προς αναβολή το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός!

Οι πληροφορίες «κυκλοφορούσαν» εδώ και λίγη ώρα. Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται.

Στην απόφαση «Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022» (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σε απλά ελληνικά δεν θα γίνει ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκη» με κυβερνητική απόφαση.

Η ομάδα υφίσταται μία αχρείαστη ταλαιπωρία λόγω της ανικανότητας προσώπων και θεσμών. Ο Παναιτωλικός αναγκάζεται να επιστρέψει στο Αγρίνιο, καθότι ταξίδεψε ήδη για την πρωτεύουσα. Σημειώνεται ότι το γήπεδο του Ολυμπιακού αποχιονίζεται από το πρωί.

*Η φωτογραφία του γηπέδου «Καραϊσκάκη» από χθες, Δευτέρα

titormosnet.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...