Aναβίωσε το παραδοσιακό αντάμωμα στην Στράνωμα Ναυπακτίας

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στρανωμιτών
με έδρα τη Στράνωμα
στις 11 Ιουνίου 2022
αναβίωσε το παραδοσιακό αντάμωμα μετά από απουσία αρκετών χρόνων με μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή από όλους!
Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τη συγκίνηση αλλά και τη χαρά που μας χάρισαν όλοι όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση αυτή!
Ευχαριστούμε πολύ τους ιερείς του χωριού μας: τον σεβαστό πατέρα Νικόλαο Νούλα, εφημέριο της ενορίας μας, τον σεβαστό πατέρα Γεώργιο Γεωργακόπουλο και τον σεβαστό πατέρα Γεώργιο Σταμάτη. Ευχαριστούμε, επίσης, τους αιρετούς άρχοντες του τόπου μας: τον κ.Μάριο Σαλμά, πρώην υπουργό και νυν βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, τον κ.Κωνσταντίνο Καραγκούνη, πρώην υπουργό και νυν βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, τον κ.Δημήτριο Κωνσταντόπουλο, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τον κ.Βασίλη Γκίζα, Δήμαρχο Ναυπακτίας, τον κ. Γεώργιο Σημάκη,Πρόεδρο Δ.Σ Ναυπακτίας, τον κ. Ηρακλή Μουχτουρη, Αντιδήμαρχο Πυλήνης, τον κ.Κωνσταντίνο Τσουκαλά, Αντιδήμαρχο Ναυπακτίας, τον κ.Αθανάσιο Παπαθανάση, πρώην Δήμαρχο Ναυπακτίας, τον κ. Ιωάννη Μπουλέ, πρώην Δήμαρχο Ναυπακτίας και τον κ.Παναγιώτη Νούλα, Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος της Στρανωμης. Ευχαριστούμε πολύ τα χορευτικά Μαμουλαδας Ναυπάκτου και Θέρμου Τριχωνίδος για τις ξεχωριστές στιγμές και τα ιδιαίτερα ακούσματα που μας χάρισαν! Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε και στους
συντοπίτες μας από άλλα χωριά, τους απανταχού Στρανωμίτες, τους φίλους και τις φίλες της Στρανώμης! Τέλος, ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας στήριξαν και μας βοήθησαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και από τη δική του θέση απλόχερα και χωρίς δισταγμό, έτσι, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και να ξαναζωντανέψει η πλατεία του χωριού μας!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...