Aντάμωσαν οι Καταφυγιώτες.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και σε πείσμα των καιρών οι Καταφυγιώτες για μια ακόμη φορά πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους έδωσαν το παρόν,στο αντάμωμα των απανταχού Καταφυγιωτών στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος με τον πρόεδρό του Β.Ζορμπά,μπόρεσε και φέτος με τη συνεισφορά μελών και φίλων να πραγματοποιήσουν το αντάμωμά τους.

Με ζωντανή παραδοσιακή μουσική (Κωστούλα-Ζάχαρη),πληθώρα ψητών και άλλων εδεσμάτων,άφησε στο ακέραιο ικανοποιημένους όσους παραυρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το παρόν στο Αμορανίτικο αντάμωμα έδωσε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές,ο αντιδήμαρχος Ν.Καραλής,η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ.Ζιαμπάρα και ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Καρκατσούλης.Στις προσφωνίσεις τόσο ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Β.Ζορμπάς,όσο και ο πρόεδρος της τ.κ. Καταφυγίου Α.Ζορμπάς μίλησαν για  έλλειψη χρηματοδότησης  εκδηλώσεων,αφού τόνισαν ότι τα όσα έγιναν,πραγματοποιήθηκαν με χρήματα μελών και φίλων.Για γενικότερη έλλειψη χρηματοδότησης προς τους δήμους,αλλά και χρέη που καλείται να διαχειριστεί η δημοτική αρχή έκανε λόγο ο δήμαρχος,ενώ από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ν.Καραλής μίλησε για την πολύ καλή συνεργασία που είχε καθ’όλη τη διαρκεια του χρόνου με τον πρόεδρο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.Τέλος το χέρι στην τσέπη προέτρεψε να βάλει ο δήμαρχος ο Θ.Κοτρωνιάς της μείζονος αντιπολίτευσης

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κύριε Μπουλέ επιλεκτικά … τα έργα στην Ορεινή Ναυπακτία ….επιλεκτικές επιλογές στα πολιτιστικά του Δήμου Ναυπακτίας ….. σε όλα αυτά ένα είναι το κοινό σίγουρα ….ότι το Καταφύγιο …. δεν πήρε τίποτα …. οπότε μην σας ενοχλούν οι αντίθετες απόψεις ….. και οι διαμαρτυρίες γιατί ούτε τα χόρτα δεν κόψατε …. φέτος !!!!!!!!!Έίσαστε πλέον ανεπιθύμητος οπότε και πάλι καλά να λέτε …..

  2. Ο σύλλογος του Καταφυγίου δεν έχει πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ από τον Δήμο Ναυπακτίας παρόλο το έργο που παράγει.

  3. Ελέυθερο Wifi στην πλατεία του χωριού, Live camera όπου παίζει όλο το 24ωρο (την έχουνε προσθέσει τα πιο διεθνή σαιτ) και μπορεί όποιος θέλει να παρακολουθήσει την πλατεία του χωριού,μετεωρολογικός σταθμός που εκπέμπει όλο το 24ωρο, ημερήσιες εκδρομές, πεζοπορίες, διοργάνωση ετήσιου αντάμωματος από τα καλύτερα του νομού!!! δωρεάν τσεκ απ από ιατρούς, δημιουργία νέου θεσμού με την ονομασία Χειμωνάδα,

    Όλα αυτά γίνονται στο Καταφύγιο τα 2 τελευταία χρόνια με χρήματα του συλλόγου. Ο σύλλογος τα προσφέρει όλα δωρεάν και δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Δήμο.
    Ας μας απαντήσει ο κ. Μπουλές και ο κ.Καραλής γιατί;

    • Δεν έχουν λεφτά….το άκουσα που το είπε στην πλατεία….
      Δεν θα αφήσουμε το χωριό να πάει χαμένο,όλοι αυτοί που το αγαπάμε πραγματικά θα κάνουμε ότι μπορούμε να φτάσει εκεί που του αξίζει!!!!

  4. Το καταφύγιο αν πάει μπροστά είναι ότι κάποιοι έχουν πολλοί μεγάλη αγάπη για αυτό και πολλές φορές δεν υπολογίζουν ακόμη και το κόστος στις δύσκολες μέρες που υπάρχουν σήμερα.
    Η πολιτική είναι πολιτική σε όποιο στρατόπεδο και να είναι.
    Υπάρχει πολύ αγάπη για αυτό το χωριό και δεν θα το αφήσουμε να μείνει έτσι θα παλέψουμε μέχρι αν το δούμε να φτάνει εκεί που πραγματικά του αξίζει.
    Όπως έμαθα κάποιοι “πολιτικοί” πειράχτηκαν,καλό θα ήταν πριν να ξεκινήσουν να ξέρουν τι του περιμένει……τώρα ξέρουν!!!!

  5. το καταφυγιο θα τακαταφερει γιατι σε πεισμα πολλων υπαρχουν ανθρωποι που το αγαπουν και δινουν πολλα για να αναπτυχθει και να φτασει εκει που αξιζει ….. οι πολιτικαντιδες μια ζωη το ιχανε γραμμενο στα καταστιχα το καταφυγιο αλλα να ξερουν οτι οι Αμορανιτες ξυπνησαν πλεον για το καλο του χωριου τουε ….. κυριοι του Δημου εισαστε ανεπιθυμητοι …. μην ξαναερθετε στο Καταφυγιο αν δεν εχετε σκοπο να κανετε εργο ….. το Καταφυγιο μπορει ..και θα ζησει

        • κάποιοι είπαν οτι δεν απάντησαν για να μην χαλάσουν την εκδήλωση Άκουσα οτι ο δήμαρχος έκανε και παράπονα στον πρόεδρο του συλλόγου που δεν τον προστάτευσε!!!! ειναι αλήθεια;;;

          • και τι είναι ο πρόεδρος να πάρει τον λόγο από τον πρόεδρο της κοινότητας …. ο καθένας κρίνεται με τα λόγια του και τα έργα του !!!! Απο την στιγμή που ο Δήμαρχος Μπουλές και ο Αντιδήμαρχος Καραλής κοροιδέψανε την Αδελφότητα με το ζήτημα ένταξης του Καταφυγίου στο πρόγραμμα Α.Μπαλτατζής και συγκεκριμένα στο μέτρο 322 …. και τελικά εντάξανε την Σίμου ….!! Είναι πλέον ανεπιθύμητοι στο Καταφύγιο από το σύνολο των Καταφυγιωτών για τον εμπεγμό αυτό .

  6. επί 2 χρόνια δεν έχει δωθεί ούτε ευρώ στο Καταφύγιο …. και τολμάνε οι Μπουλές και Καραλής να διαμαρτύρωνται … έλεος κύριοι έλεος ….!!!!!! και μην νομίζετε ότι θα ξεχάσουμε την κοροιδία με την μη υποβολή πρότασης για την ανάπλαση του οικισμού Καταφυγίου …… ετσί ώστε να προτείνετεε την Σίμου !!!!και καλά ο Σιμιώτης Μπουλές αλλά σε εσάς κύριε Καραλή δεν θα το συνχωρήσουμε ποτέ οτί δεν υποστηρίξατε την κοινοτητά σας δηλαδή το Καταφύγιο … έστω και για τα μάτια του κόσμου …..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...