Aντίδραση Νταουσάνη σε εργασίες υποδομής στον χώρο του ΚΤΕΛ στον Σκα.

Πριν δέκα χρόνια αποφασίσαμε, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις, για την μεταφορά του ΚΤΕΛ από το κέντρο της πόλης, για την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού της.

Σήμερα, μετά από δύο τετραετίες, αφού κατασκευάστηκε το κτίριο, διαμορφώνεται ο χώρος, ώστε σε ένα δύο μήνες να λειτουργήσει το ΚΤΕΛ, στο Σκά, 700 μέτρα δηλαδή από το Κεφαλόβρυσο.

Έπρεπε βέβαια να είχαν γίνει όλες αυτές οι εργασίες πριν από κάποια χρόνια και να είχε ήδη λειτουργήσει, αλλά…… Αυτό όμως που επί πλέον θα ήθελα να παρατηρήσω, είναι ότι ενώ διαμορφώνεται ο εξωτερικός χώρος, αντί να μεγαλώσουν το πεζοδρόμιο όπως είχε προγραμματιστεί, όχι μόνο δεν το μεγαλώνουν, αλλά ξήλωσαν και αυτό που είχε κατασκευαστεί πριν δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα οι πεζοί να αναγκάζονται να βαδίζουν στην άσφαλτο για ένα διάστημα, κάτι που φυσικά θα είναι πολύ επικίνδυνο, για τη σωματική τους ακεραιότητα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Τώρα αμέσως πρέπει να παρέμβει ο Δήμος για τη διευθέτηση του θέματος.
Πολλαπλά θα είναι τα οφέλη της πόλης μας και των πολιτών της από τη μεταφορά του ΚΤΕΛ και ένα τόσο σημαντικό έργο δεν μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στους πεζούς. Προσωπικά έχω κάνει παρέμβαση στους υπεύθυνους τού έργου, αλλά η Δημοτική Αρχή είναι αυτή κυρίως που πρέπει να παρέμβει και παρακαλώ πολύ να το κάνει τώρα για να λυθεί το πρόβλημα πριν είναι πολύ αργά.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...