Aποκλειστικό:Αλλάζει επικεφαλή η “Ανανέωση και δημιουργία”.O Γιώργος Γούλας στο τιμόνι της παράταξης.

22:25: Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης “Ανανέωση και Δημιουργία” 

20:35 Νεότερη ενημέρωση :Ακολούθησε σειρά τοποθετήσεων από μέλη του συνδυασμού και ομόφωνα ο Γιώργος Γούλας είναι επικεφαλής του συνδυασμού “Ανανέωση και Δημιουργία” και υποψήφιος δήμαρχος.

20:13:Νεότερη ενημέρωση: Γιώργος Γούλας: “Η στιγμή είναι ιδιαίτερα συγκινητική δεδομένου ότι τόσα χρόνια συνεργαζόμαστε με τον Γιάννη. Ο Γούλας ξέρει ποιος είναι ο Νταουσάνης και ο Γιάννης ξέρει ποιος είναι ο Γιώργος. Εδώ και καιρό μου έχει προταθεί από τον Γιάννη και άλλους συνεργάτες να αναλάβω την ηγεσία του συνδυασμού.

Μια πρόταση ιδιαίτερα τιμητική αλλά και με μεγάλο φορτίο ευθύνης. Είχα να αντιμετωπίσω διάφορα προσωπικά ζητήματα, πολλοί από εσάς εδώ μέσα τα ξέρετε ήδη, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη για όλους συγκυρία. Ζύγισα πολύ τα πράγματα, συζήτησα με την οικογένειά μου και τον στενό κύκλο και κατέληξα ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε μια θετική πορεία.

Ο μέχρι χθες δισταγμός μου σημαίνει ότι δεν πήρα μια απόφαση αψήφιστα. Είμαι πλέον σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο τέλος της προσπάθειας, η οποία θα έχει αισιόδοξο αποτέλεσμα. Ο Γιάννης απέδειξε μια ακόμη φορά ότι γι αυτόν δεν έχουν σημασία οι ρόλοι αλλά το αποτέλεσμα, το έχει αποδείξει ξανά άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν αυτό”.

ΩΡΑ 20:00 “Ο Γιάννης Νταουσάνης τοποθετείται αυτή την ώρα. Τονίζει ότι έχει από πολύ καιρό πριν προτείνει στον Γιώργο Γούλα να αναλάβει την ηγεσία του συνδυασμού και να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Άλλωστε είναι στενοί συνεργάτες από το 1998″

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη νεοσύστατη δημοτική παράταξη του δήμου Ναυπακτίας ANAΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για τη ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews η παράταξη αλλάζει επικεφαλή και την θέση πλεόν του Γ.Νταουσάνη παίρνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Γιώργος Γούλας.

Μάλιστα σε ξενοδοχείο της πόλης αυτή την ώρα πραγματοποιείται κλειστή σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής προκειμένου να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις ενώ αναμένεται και σχετικό δελτίο τύπου !!!!

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κωλοτούμπα κιόλας? πως να σε εμπιστευτούμε Γούλα ? με τον Τάκη σε ξέραμε μέχρι χτες….και μάλιστα κριτίκαρες και την τωρινή σου παράταξη… ! scouting έκανες ?

  2. Άλλη μια κίνηση Νταουσάνη. Με τον τρόπο αυτό θα κάψει τον Γούλα ώστε να μην πάει σε άλλο συνδυασμό και σε ένα μήνα θα ανακοινώσει την προσχώρηση του στον Παπαθανάση.
    Αλεπού ο Σκαλιώτης

  3. δεν είστε καλά ρε παιδιά ο Γιώργος ήταν ο μόνος που αντέδρασε στο Μπουλε και είναι αφθαρτος καθαρός και μπορεί να οδηγήσει τη Ναυπακτο μπροστά

  4. Ο Γούλας δεν είναι αυτός που διαβεβαίωνε τον Λουκόπουλο ότι αν είναι να κατέβει θα κατέβαινε μόνο μαζί του και σε κάθε άλλη περίπτωση θα πήγαινε σπίτι του; Αλλά από που να πάρει μαθήματα πολιτικής αξιοπιστίας από τον μέντορά του Νταουσάνη;

  5. Μπράβο Γιώργο και καλή επιτυχία, έχεις αποδείξει εδώ και χρόνια ότι υπάρχεις στην πολιτική ζωή της πόλης μας γιατί αγαπάς τον τόπο και όχι την καρέκλα.

  6. ειστε σοβαροι οτι θα προχωρησει ο γουλας; ποια σουπα χαλασε ρε φιλε;
    Αναμενουμε να δουμε που θα προσχωρησει ο γουλας-νταουσανης.
    γελαμε πολλοι μαζι τους.

  7. Ο ξοφλημενος νταουσανης τι θελει; μας τα εχει πρηξει.
    Τωρα εβαλε τον γουλα.
    Τυχερε Παπαθαναση θα εισαι δημαρχος.

  8. ο γουλας απο λουκοπουλος που ητανε εγινε αρχηγος στον νταουσανη;
    αρχηγος στην ομαδα των 5 ανθρωπων;
    καλα δεν βλεπουν οτι εχουν γελιοποιηθει;
    αντε τραβατε απο δω.

  9. Οτι ο Γουλας δεν θελει καρεκλα το απεδειξε απο το οτι δεχτηκε την καρεκλα του νταουσανη.
    Τι να κανει ο γουλας ρε παιδια;

  10. Εγινε και ο Νταουσανης μεγαλο κεφαλαιο και βγαζει δημαρχο;
    Μας πονεσε η κοιλια μας απο τα γελια.
    Πολλα γελια!!!!!!!

  11. Τι δημαρχο να βγαλει ο νταουσανης φιλοι μου;
    Ας παει για υπνο καλυτερα μεγαλος ανθρωπος να ξεκουραστει.
    Αφου στο τελος θα προσχωρησει αλλου μας δουλευει;

  12. Φιλε 1:32 μαλλον εσυ αγχωνεσε γιατι ξερεις οτι ειστε πολυ λιγοι για να προχωρησετε.
    Ξανασκεφτητετο καλυτερα.

  13. Καλα ρε Γουλα εσυ τοσο εξυπνος πως την πατησες με τον Νταουσανη;
    Πας μονος σου να μπεις στον λακκο.
    Σκεψου παλι οσο ειναι καιρος να το σωσεις.

  14. Πάντως μέχρι τώρα η ιστορία έχει δείξει πως ο Νταουσάνης βγάζει δήμαρχο….
    Ο καρακώστας δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει τίποτα!!!!!Αυτό βάλτε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας.Και επίσης με Κοτσανά-Γκέκα και Σταθάτο δεν πας πουθενά.

  15. Παπαθανασης Θανασης: Θυμηθειτε οτι θα ειναι ο επομενος Δημαρχος της Ναυπακτου.
    Κοινειται εξυπνα και κανει συναντησεις με ανθρωπους οχι πλεον βαριδια και γυρολογους.

  16. 00.28 είναι δυνατόν ο Γούλας να πήγαινε σπίτι του; Μάλλον ο Λουκόπουλος πρέπει να πάει σπίτι του να πιει κανά τήλιο και να φάει καμμιά σουπίτσα.

  17. Γούλα προχώρα, μην ακούς τίποτα και προπαντός μακριά απ’ τους αυτοχρησμένους στελέχη απ’ αυτούς έχουν χάσει δήμαρχοι και δήμαρχοι

  18. Ο Γούλας δεν θα πάει καλά γιατί δεν θα έχει στο συνδυασμό του στελέχη που χρόνια τώρα ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση και αποτελούν ονόματα στο χώρο τους. Η συνεχή επανεκλογή τους στις πρώτες θέσεις ψήφων κάτι σημαίνει…

  19. Από αυτά στελέχη την πάτησε ο Μπουλές και το ίδιο κινδυνεύει να πάθει και ο Τάκης. Ο δε Παπαθανάσης έχει μόνο τέτοια στελέχη. …και ρωτώ: αυτά τα στελέχη θέλουμε να διοικούν την πόλη μας; Μακάρι όλοι οι συνδυασμοί να στελεχωθούν τελικά με νέους ανθρώπους, νέα ήθη, νέα ιδανικά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...