Aυτή είναι η 47χρονη οικιακή βοηθός που υπνώτισε και έκλεψε ηλικιωμένη (Φωτο)

Aυτή είναι η 47χρονη οικιακή βοηθός που υπνώτισε και έκλεψε ηλικιωμένη (Φωτο)
Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 47χρονης από τη Γεωργία, η οποία συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες για κλοπές.

Πρόκειται για την Ντιλάνα Νάρσια, που γεννήθηκε το 1967 στη Γεωργία, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, χορήγησε μεγαλύτερη, από την προβλεπόμενη, δόση φαρμάκων στη γυναίκα για την οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς σε κατάσταση ύπνωσης και αφαίρεσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ενδύματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτής και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...