Aυτοί είναι οι 21 πρώτοι υποψήφιοι με την παράταξη Γκίζα

Τα 21 πρώτα ονόματα της δημοτικής  παράταξης «συνεργασία πολιτών» του Β.Γκίζα βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Η παράταξη στο δελτίο τύπου που συνοδεύει τη λίστα των ονομάτων επισημαίνει:

 Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να  δημοσιεύσουμε  τα  21  πρώτα ονόματα  συνδημοτών μας που θα  τιμήσουν  την παράταξή μας με  τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο. Πρόκειται για  συνδημότες μας  που προέρχονται από το ευρύ φάσμα της κοινωνίας μας και από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και οι οποίοι στην καθημερινή τους ζωή  αποδεικνύουν την αξία τους.  Κοινός μας σκοπός  η συμβολή  στα κοινά με τη δυναμική συμμετοχή  νέων ανθρώπων, έτσι ώστε  σύντομα η «συνεργασία πολιτών»   να  παίξει  κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό  ρόλο   στη διαμόρφωση  του κοινού μας μέλλοντος.

Διότι  η Ναυπακτία  μας χρειάζεται όλους! Διότι η Ναυπακτία  μπορεί!

Τους ευχαριστούμε  και τους ευχόμαστε  καλή επιτυχία!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

ελεύθερος επαγγελματίας

Ο Κωνσταντίνος Ανδρεόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τερψιθέα Ορεινής Ναυπακτίας. Δραστηριοποιείται επί 35 έτη ως ξυλουργός και σήμερα διατηρεί ξυλουργείο στην πόλη της Ναυπάκτου, όπου διαμένει με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Κοντογιάννη, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, τον Αναστάσιο, τη Μαρία, τη Γεωργία, τη Ναυσικά και τον Άγγελο.

“ Θέτω τις δυνάμεις μου στη διάθεση  των συμπολιτών μου για να αγωνιστώ για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της καθημερινότητάς τους, ρίχνοντας το βάρος στις πιο δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές.”

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ

συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος

Ο Ιωάννης  Ανδρίτσος, γεννήθηκε στη Γραμμένη Οξυά Ορεινής Ναυπακτίας και διαμένει στη Ναύπακτο. Είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Είναι παντρεμένος και  έχει δύο κόρες. Κατέχει τη θέση του ταμία του Συλλόγου Γραμμενιοξυωτών Ναυπακτίας, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε τοπικός σύμβουλος  στην Κοινότητα Γραμμένης Οξυάς.

“Η αγάπη που έχω για τον τόπο μου,  την ορεινή Ναυπακτία και βλέποντας τόσα χρόνια την εγκατάλειψη των απομακρυσμένων χωριών της, είναι ο λόγος που με ώθησε να συμπορευτώ με την συνεργασία πολιτών, γιατί στο πρόσωπο του Βασίλη Γκίζα βρήκα έναν άνθρωπο με όραμα και προοπτική.”

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΒΛΑΧΑΚΗ

δικηγόρος

Η Πολυξένη Βλαχάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Είναι κόρη του ιατρού Κωνσταντίνου Βλαχάκη και της Βασιλικής Κουτσουβέλη και κατάγεται από τον Κάμπο Σίμου. Σπούδασε νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 2010 ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Ναύπακτο. Διετέλεσε πρόεδρος (2015-2017) και γραμματέας (2017-2019) στον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Σιμιωτών και είναι γραμματέας στο αθλητικό Σωματείο Ακαδημία Ναυπάκτου από το 2015. Είναι παντρεμένη με το Μιχάλη Δρόσο.

“ Όνειρό μου είναι η Ναυπακτία να μετατραπεί σε ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό καθώς και σε ένα τόπο που  θα αξίζει να ζήσει κάποιος σε αυτόν. Για το σκοπό αυτό απαιτείται να συστρατευτούν  νέοι και ικανοί άνθρωποι, με φρέσκιες ιδέες, όραμα και διάθεση προσφοράς.”

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) ΔΡΑΚΟΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

νομικός – στέλεχος επιχειρήσεων

Ο Αθανάσιος (Νάσος) Δράκος – Βούλγαρης  γεννήθηκε το 1964  και κατοικεί στη Ναύπακτο με την σύντροφό του, την Ψυχολόγο     Χριστίνα Π. Παναγιωτίδη και την κόρη τους Ζωή. Ναυπάκτιος με ρίζες και στα Μαγκλαρέικα, τέως Δήμου Αντιρρίου και την Ελατού, τέως Δήμου Αποδοτίας.

Σπούδασε νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και άσκησε μάχιμη δικηγορία όντας μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου από το 1987 μέχρι τον Ιανουάριο του 2016.

Από τον Οκτώβριο του 2015 είναι Επικεφαλής Αντιπρόσωπος στην Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή και Νοτιοανατολική Ευρώπη  ενός γκρουπ επενδυτών που ασχολούνται με την χρηματοδότηση και υλοποίηση αναπτυξιακών έργων υποδομής και ενέργειας.

Ταυτόχρονα είναι μέτοχος και συνιδιοκτήτης της ΙΟΝΙΑΝ ΓΙΩΤΙΝΓΚ Ν.Ε.Π.Α. με αντικείμενο τον θαλάσσιο τουρισμό μέσω της εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής.

Με έντονο  ενδιαφέρον για τα κοινά διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου (2002-2005), Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Ναυπάκτου (2005-2006), Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΝ (2013-2014), Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.  και Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ναυπακτιακός Αστέρας (2004-2007), Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Ναυπάκτου (2003), Πρόεδρος του «Συλλόγου Ναυπακτίων Φίλων του Περιβάλλοντος η Επιβίωση» (1989-1993), Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου (1992-1994), καθώς και μέλος της Φ.Ι.Λ.Π.Α., της Αερολέσχης Αγρινίου, του Κυνηγετικού Συλλόγου Ναυπάκτου και πληθώρας άλλων συλλόγων.

“Το ζωηρό ενδιαφέρον μου για τα κοινά υπάρχει από πάντα και το έδειξα διαχρονικά προσφέροντας αφιλοκερδώς,  όπου μου ζητήθηκε. Η λιγότερο έντονη ενασχόληση μου την τελευταία δεκαετία είχε κυρίως σαν αιτία την απογοήτευση που μου προκάλεσαν οι άρχοντές μας και η έλλειψη κάποιου που θα αναζωπυρώσει μέσα μου την ελπίδα ότι μπορεί να ηγηθεί και να εμπνεύσει την κοινωνία μας. Από την στιγμή που ο Βασίλης Γκίζας πήρε τις αποφάσεις του, ένοιωσα ότι έχω πλέον σοβαρότατο λόγο να θυσιάσω πολύτιμο χρόνο από την εργασία μου και κυρίως την οικογένειά μου. Γιατί -ως πρώτος μεταξύ ίσων- ΜΠΟΡΕΙ να οδηγήσει το καράβι “ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ” σε πιο ηλιόλουστα πέλαγα.”

ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ – ΤΑΜΠΑΚΗ

νηπιαγωγός

Η Δώρα Ελευθεράκη – Ταμπάκη ζει στο Αντίρριο από το 1986 με το σύζυγό της Ανδρέα Ταμπάκη και τα δυο τους παιδιά Νίκο και Ειρήνη. Σπούδασε Νηπιαγωγός στο Παιδαγωγικό Τμήμα της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας και στο Τμήμα Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα τελευταία είκοσι χρόνια είναι Προϊσταμένη στο Νηπιαγωγείο Αντιρρίου.

Διετέλεσε διαδοχικά Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αντιρρίου κατά την περίοδο 2002-2010.Έχει έντονη  κοινωνική δράση στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγάπης της Ενορίας με τον συντονισμό κοινωνικών και φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, αλλά και με τη συμμετοχή της σε προσπάθειες άλλων κοινωνικών φορέων με σκοπό την βοήθεια αδύναμων ομάδων.

“Αγαπώ τον τόπο μου και επιθυμώ να ενώσω τις δυνάμεις μου με υπευθυνότητα και ανθρωπιά, ώστε να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες και να διαμορφωθεί σωστά η Ναυπακτία της Νέας Γενιάς”

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

εκπαιδευτικός

Ο Βασίλης Ιωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και  μόνιμος εκπαιδευτικός της Δ.Ε. Είχε πολύχρονη συμμετοχή και ήταν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Βασιλικής  μέχρι το 2017, ενώ συμμετέχει ενεργά στα συνδικαλιστικά όργανα του χώρου εργασίας του. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Παγανιά, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

“Οραματίζομαι μία Ναυπακτία με ζωντανά χωριά, δορυφόρους μιας σύγχρονης πόλης, για μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια , για μας και τα παιδιά μας”

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΤΣΗ

ιδιωτική υπάλληλος – αθλήτρια

Η Γεωργία Καλτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Κλινική διαιτολογία – διατροφολογία στο Queen Margaret University of Edinburgh και έχει εργαστεί ως διαιτολόγος, εκπαιδεύτρια σε άτομα με αναπηρίες, σε διοργανώσεις event και συμμετείχε σε εθελοντικά και φιλανθρωπικά events. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη ενός πρωτοποριακού προγράμματος  ¨FABRIC REPUBLIC, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας  «ΙΑΣΙΣ».

Είναι αθλήτρια στην εθνική ομάδα της ξιφασκίας και παίζει basket στην ομάδα Αμαρουσίου της Α1 εθνικής κατηγορίας.

“Αγαπώ τη Ναύπακτο, γι΄αυτό επέλεξα να είμαι υποψήφια στο πλευρό του Βασίλη Γκίζα. Γιατί ξέρω πως δεν υπάρχουν προσβάσιμοι δρόμοι, αλλά αυτό δεν τους κάνει και αδιάβατους.”

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ

επιχειρηματίας

Ο Σωκράτης Καραχρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαβρολίμνη Ναυπακτίας. Επί 25 έτη δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της εστίασης στην περιοχή της Χάλκειας και σήμερα ασχολείται με την παραγωγή και πώληση αγροτικών προϊόντων, ενώ παράλληλα είναι ιδιοκτήτης  ενός από τους  μεγαλύτερους στόλους αγροτικών μηχανημάτων στη περιοχή. Στις εκλογές του 2014 ήταν Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας – ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

“Πιστεύω στην οικονομική ανάπτυξη μέσα από τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Τα προηγούμενα χρόνια χάθηκε πολύτιμος χρόνος και πληθώρα ευκαιριών, αλλά με συνεργασία, προγραμματισμό και εύστοχες επιλογές είμαι βέβαιος ότι  ο στόχο μας θα επιτευχθεί.”

ΓΚΟΛΦΩ (ΦΟΥΛΑ) ΚΥΡΙΤΣΗ

διοικητική υπάλληλος

Η Γκόλφω (Φούλα) Κυρίτση γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Ανθρωπιστικές Επιστήμες στο Τμήμα του Ελληνικού Πολιτισμού και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία». Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών ως Διοικητική Υπάλληλος από το 1999 στα πλαίσια ερευνητικών προγραμμάτων.  Έχει ιδιαίτερη εμπειρία στον οργανωτικό και γραμματειακό τομέα και έχει οργανώσει πλήθος συνεδρίων – σεμιναρίων με Διεθνή Συμμετοχή. Με ενεργό συμμετοχή σε Συλλόγους και Σωματεία σε εθελοντική βάση,   έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα, θέματα υγείας, θέματα πολιτισμού και γενικά θέματα που αφορούν τον συνάνθρωπο.

“Συμμετέχω με τις δυνάμεις μου στη «συνεργασία πολιτών»  με υποψήφιο δήμαρχο το Βασίλη Γκίζα για να δω το Δήμο μου να πλησιάζει τα ευρωπαϊκά πρότυπα προσβασιμότητας και καθαριότητας για όλους τους δημότες. Οραματίζομαι  ένα δήμο που να αποτελεί πόλο έλξης  τόσο του εγχώριου όσο και του   ξένου τουρισμού.”

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΕΝΤΖΑ – ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

ιδιωτική υπάλληλος

Η Μαργαρίτα Μεντζά – Κατσιγιάννη  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Δάφνη Ναυπακτίας. Αποφοίτησε  από την Επαγγελματική Σχολή Ναυπάκτου στο Τμήμα Προγραμματιστών Υπολογιστών. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Κατσιγιάννη και έχουν 4 παιδιά. Εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων, στην οικογενειακή τους επιχείρηση που ασχολείται με κατασκευές. Υπήρξε για πολλά έτη ενεργό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου.

“Την Ιστορία του τόπου μας την γράφουμε εμείς οι ίδιοι. Με εντιμότητα και αλήθεια συμμετέχουμε όλοι σε αυτήν την αποστολή. Γι΄αυτό λέμε ναι  στο έντιμο και καθαρό πρόσωπο του Βασίλη Γκίζα, που έρχεται με νέες ιδέες, να αγωνιστεί για την Ναυπακτία. Κάνοντας επιλογές και προτάσεις με γνώση, άποψη και νεωτερική ματιά, για τα ζητήματα της πόλης μας και προπάντων για το μέλλον των παιδιών μας. Αυτός είναι και ακριβώς ο λόγος, που αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά με την ΄΄συνεργασία πολιτών΄.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΡΕΤΑΝΟΣ

διευθυντικό τραπεζικό στέλεχος

Ο Παναγιώτης Μπερετάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως τραπεζικός υπάλληλος σε κατάστημα της Τράπεζας ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Αθήνα και στη συνεχεία εργάστηκε στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ  στη Ναύπακτο, όπου διατέλεσε διευθυντής καταστήματος. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Πολυδώρου και πατέρας δύο κοριτσιών της Κατερίνας και της Μαρίας.

“Συμμετέχω με χαρά στο ψηφοδέλτιο του  Βασίλη Γκίζα,  διότι  πιστεύω  ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη  από  νέους και ικανούς  ανθρώπους που θα συν-εργαστούν για  την πρόοδό του.”

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

κοινωνιολόγος

Ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο, ενώ έλκει την καταγωγή του από τον Πόδο Ορεινής Ναυπακτίας. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (HRM) στο University οf Surrey. Εργάστηκε ως συντάκτης σε περιοδικά  ειδικού τύπου, ενώ από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται ως Διοικητικός Διευθυντής του Συλλόγου ΑμεΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας «ΑΛΚΥΟΝΗ». Επιπλέον κατέχει τη θέση του προέδρου του  Πολιτιστικού  Συλλόγου Απανταχού Ποδιωτών.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του Βασίλη Γκίζα γιατί βαρέθηκα να είμαι θεατής στην κοινωνικοοικονομική παρακμή της πόλης μου. Καιρός να πάρουμε την τύχη της στα χέρια μας.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

δικηγόρος

Ο Σωκράτης Παπαβασιλείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και από το 2010 είναι μέλος του δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και δραστηριοποιείται ως μαχόμενος δικηγόρος στην Ναύπακτο. Είναι υιός του Ιωάννη  και της Λαμπρινής Παπαβασιλείου και κατάγεται  από το  Λιβαδάκι και την Κάτω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας.

“Η εποχή των εύκολων λύσεων, των υποσχέσεων και των στείρων αντιπαραθέσεων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο στο υπάρχον πολιτικό προσωπικό να προστεθούν  άνθρωποι νέοι και ικανοί,  που δεν κουβαλούν τις αγκυλώσεις και τους διχασμούς  του παρελθόντος. Άνθρωποι μετριοπαθείς και συνεργάσιμοι, με ήθος και αποφασιστικότητα,  οι οποίοι δε θα διστάσουν να συγκρουστούν και να αναλάβουν το πολιτικό κόστος, όταν το επιτάσσει η προάσπιση των κοινών μας συμφερόντων. Μετά από δεκαετή συνεργασία μαζί του, έχω την πεποίθηση ότι ο Βασίλης Γκίζας είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους και με ιδιαίτερη χαρά  δέχτηκα να συστρατευτώ μαζί του στην πορεία για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για τη Ναυπακτία.”

ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συμβολαιογράφος

H Άννα  Παπαγεωργίου μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και φοίτησε σε εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών της Νομικής στο Πανεπιστήμιο LUISS της Ρώμης. Άσκησε μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα και από το 2011 επέστρεψε στη Ναύπακτο και εργάζεται ως  Συμβολαιογράφος – Υποθηκοφύλακας στο Ευπάλιο Δωρίδας. Με σαφή καλλιτεχνική επιρροή, έχοντας πραγματοποιήσει πολυετείς μουσικές σπουδές, εντάχθηκε στην Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου, της οποίας διατελεί πρόεδρος ΔΣ από το 2013. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Χρήστο Β. Χάλαρη.

«Με υπευθυνότητα και τόλμη διαμορφώνουμε το αύριο για την πόλη που ζούμε και αγαπάμε»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΙΔΗΣ

ελεύθερος επαγγελματίας

Ο Ιωάννης Παπαϊωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο, ενώ κατάγεται από την Αμπελακιώτισσα Ορεινής Ναυπακτίας. Μέλος οικογένειας με παράδοση στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, διατηρεί σήμερα τουριστικό κατάλυμα στην Άνω Χώρα. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην  ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρεί η οικογένειά του στην Ελατού. Είναι γιός του Πολύκαρπου και της Ελένης Παπαϊωαννίδη και έχει διατελέσει ταμίας στο Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπακτίας.

«Μέσω της ενασχόλησής μου με τα κοινά θέλω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ούτως ώστε τόσο η Ορεινή Ναυπακτία όσο και το σύνολο του Δήμου να αποτελέσουν ένα πλήρες και πολύπλευρο τουριστικό προϊόν.»

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΜΑΚΗΣ

ιατρός – γαστρεντερολόγος

Ο Γεώργιος Σιμάκης μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Μετά την αποφοίτησή του σπούδασε Ιατρική και εξέτισε το αγροτικό του στο άγονο Π.Ι Καταφυγίου του Κ.Υ Άνω Χώρας. Στη συνέχεια ειδικεύθηκε στην Παθολογία στο ΓΝ Μεσολογγίου  και έπειτα  στην Γαστρεντερολογική κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά. Στο διάστημα της ειδικότητας του έκανε εξειδίκευση στην Ηπατολογία  στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών. Από το 2011 διατηρεί γαστρεντερολογικό ιατρείο στη Ναύπακτο. Είναι παντρεμένος με την Ζαχαρία Σεβαστή και έχει ένα κοριτσάκι 4 ετών.

“Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στην οικογένειά μου και στους συμπολίτες μου να έρθω αντιμέτωπος με την πρόκληση της ενασχόλησής μου με τα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του τόπου με την  ανεκτίμητη ιστορική κληρονομιά, πέραν  της προσφοράς μου στον τομέα της υγείας. Με γνώμονα τη σύνεση, την αποφασιστικότητα και τη σκληρή δουλειά θα χαράξουμε μαζί μία νέα πορεία για ένα καλύτερο Δήμο με μέλλον.”

 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΠΑΘΗ

Ιδιωτική Υπάλληλος

Η Χριστίνα Σπαθή γεννήθηκε και κατοικεί στη Μακύνεια Ναυπακτίας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του Τ.Ε.Ι Πατρών. Εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια στο ΙΕΚ Ναυπάκτου, γραμματέας και υπεύθυνη υλοποίησης προγραμμάτων στο Κέντρο Μέριμνας οικογένειας και Παιδιού ΚΕΜΟΠ «Ο Πλάτων» και από το 2008 έως σήμερα γραμματέας και υπεύθυνη υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης στο Κέντρο Επαγγελματικής κατάρτισης ΚΕΚ ΑΛΦΑ ΙΚΕ στη Ναύπακτο. Παράλληλα είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακύνειας με πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα και κοινωνική προσφορά.

“Η ζωή μου περιγράφεται μέσα από την κλίση του ρήματος «ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ» σε όλους τους χρόνους. Τόσο για τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις , όσο και γι’ αυτό που νιώθω ως υποχρέωση απέναντι στον τόπο μου, ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακύνειας. Η ενασχόλησή μου με την τοπική πολιτική, καλείται να το αποδείξει, διεκδικώντας μια ζωή με ποιότητα και μέλλον με ιδέες και οράματα για τον τόπο που Αγαπάμε και Αξίζουμε.”

ΕΙΡΗΝΗ ΤΑΡΑΜΠΙΚΟΥ

ιατρός – παθολόγος

Η Ειρήνη Ταραμπίκου κατάγεται από την Κάτω Χώρα  Ορεινής Ναυπακτίας και διαμένει μόνιμα στη Ναύπακτο. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και πλέον εργάζεται ως ιδιώτης Παθολόγος στη Ναύπακτο. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Βακάλογλου και μητέρα τριών παιδιών.

Επιθυμώ να δω μια αναπτυσσόμενη Ναυπακτία, που να εμπνέει τους πολίτες της και να δίνει την δυνατότητα στους νέους της να παραμείνουν στον τόπο τους.”

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΒΟΛΟΣ

δικηγόρος

Ο Κωνσταντίνος Τσόβολος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλατά από γονείς που κατάγονται από το Κρίκελλο του γειτονικού νομού Ευρυτανίας. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο  έκανε  τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον Τομέα της Πολιτικής Δικονομίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και εργάζεται ως μαχόμενος δικηγόρος από το 2003, ενώ στις πολιτιστικές του δραστηριότητες συγκαταλέγεται και η ενασχόλησή του με τον πολιτιστικό σύλλογο των απανταχού Κρικελλιωτών Ευρυτάνων με την επωνυμία «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», όπου μετέχει του διοικητικού συμβουλίου.

«Αποφάσισα να συμπορευθώ στο πλευρό του Βασίλη Γκίζα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές επειδή πρόκειται για έναν ακέραιο χαρακτήρα, έντιμο και ηθικό άνθρωπο που μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω στα πλαίσια της επαγγελματικής μας δραστηριότητας, ο οποίος έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να βοηθήσει την ευρύτερη περιοχή του δήμου Ναυπακτίας, να ανταπεξέλθει στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και παραμένουν άλυτα τα τελευταία χρόνια. Εγώ τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι θα το πράξει»

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΧΟΧΤΟΥΛΑΣ

μεσίτης – ασφαλιστικός πράκτορας

Ο Ζαχαρίας Χοχτούλας γεννήθηκε στην Πάτρα το 1970. Είναι  υιός του Δημητρίου Χοχτούλα (πρώην  Προέδρου Δ.Δ.Μαμουλάδας – υπαλλήλου ΕΛΤΑ)  καθώς και της Ελένης Χοχτούλα- Σχοινά (πρώην Δημοτικής υπαλλήλου Δήμου Ναυπάκτου). Είναι παντρεμένος με την Ηπειρώτη Ελισάβετ και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα και από το 1994 έως σήμερα έχει δική του επιχείρηση στη Ναύπακτο ως Aσφαλιστικός Πράκτορας και Μεσίτης Ακινήτων και για τη δραστηριότητά του έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων. Επίσης διατηρεί μονάδα Ενοικιαζομένων Δωματίων στη Ναύπακτο, καθώς και την ιστοσελίδα www.enafpaktos.gr.

Στο παρελθόν διετέλεσε Επιθεωρητής Πωλήσεων  και οργανωτικός Συντονιστής στην Δυτική Ελλάδα, Πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. Ασφαλιστικών Συμβούλων και πρακτόρων Ναυπάκτου και Δωρίδος καθώς και στο σωματείο Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε Αιτ/νίας, μέλος στο Δ.Σ. Γονέων και κηδεμόνων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (2006-2009), μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοτών Ναυπάκτου επί 22 έτη και μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικ. Δωματίων Ναυπακτίας.

“θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του Βασίλη Γκίζα γιατί η Ναυπακτία χρειάζεται ανθρώπους εμπιστοσύνης, έντιμους και καθαρούς,  ώστε να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει.”

ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

συνταξιούχος δημοτική υπάλληλος

Η Ιωάννα Χρυσανθοπούλου  γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Μετά από την αποφοίτησή της από τη Β/μια Εκπαίδευση ακολούθησε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Πληροφορική στις σχολές Δοξιάδη και Α.S.Μ.Ε. Εργάστηκε ως διοικητική υπάλληλος στους Δήμους Πυλλήνης και Ναυπακτίας από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2016. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της απασχολήθηκε στο Τμήμα Αλλοδαπών και στην Οικονομική Υπηρεσία των Δήμων.

Παράλληλα με τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις ίδρυσε τον «Σύλλογο Γονέων με τρία Παιδιά Ναυπακτίας και Δωρίδας» του οποίου διατελεί ως Πρόεδρος από το 2014. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Σύψα και έχει τρία παιδιά: τον Μίλτο, τον Χάρη και την Κατερίνα.

“Οραματίζομαι μια μέρα να δω στη Ναυπακτία να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και να μη φεύγουν μακρυά οι νέοι άνθρωποι.”

 

 

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...