Πιστιόλη Περσεφόνη του Γεωργίου – Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1979 και μεγάλωσα στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου όπου και παρέμεινα έως το τέλος των λυκειακών μου σπουδών το 1997.

Μεγάλωσα σε αγροτική οικογένεια του καθημερινού μόχθου. Η οικογένειά μου υπήρξε πιστός αγωνιστής της  δημοκρατικής  παράταξης από γενιά σε γενιά χωρίς ποτέ να επιδιώξει προσωπικά οφέλη αλλά πάντα μαχόμενη για το κοινωνικό σύνολο με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να γαλουχηθώ με δημοκρατικές αξίες και ιδεώδη.

Σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ,έχω κάνει  ειδίκευση στην ειδική αγωγή και μιλάω αγγλικά και γαλλικά.

Είμαι  έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών.

Από το 2002 εργάζομαι επί συναπτά έτη στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης  δίνοντας καθημερινό αγώνα.

Στα φοιτητικά μου χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος  της ΠΑΣΠ και με πάθος προασπίστηκα τα  δικαιώματα  της νεολαίας μας για καλύτερες συνθήκες μάθησης αλλά και ισχυρά κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010  ήμουν υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την Ιερή πόλη του Μεσολογγίου. Τη  διετία 2012-2014  διετέλεσα μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

H διαρκής ενασχόληση με τα κοινά και κυρίως η μάχη για τη βελτίωση των δύσκολων συνθηκών  της καθημερινότητας των πολιτών υπήρξε  πάντοτε πρωταρχικός μου στόχος. Ο νομός μας είναι ένας απ’ τους πιο ευλογημένους και όμορφους, παράλληλα όμως τόσο παραμελημένους με τα προβλήματα τα τελευταία χρόνια να διογκώνονται δραματικά.    Γι΄αυτό το λόγο αποφάσισα να κατέλθω στον εθνικό πολιτικό  στίβο και να διεκδικήσω ως ένας από εσάς ένα καλύτερο Αύριο για Όλους:  για τους Νέους ,τους ανέργους, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τα πονεμένα γηρατειά,  τα καθημαγμένα Ελληνικά νοικοκυριά. Εχουμε ανάγκη οι ληστρικά φορολογούμενοι Έλληνες εδώ και τώρα από δικαιώματα και ανύπαρκτες πια κοινωνικά δομές, όπως η Υγεία, η ασφάλεια, η Παιδεία ίση και δωρεάν προς όλους, την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και των συμφερόντων μας αλλά και την αναζωογόνηση της οικονομίας με πραγματική ανάπτυξη και όχι με φαιδρές υποσχέσεις.

Έχοντας, λοιπόν, πλήρη συναίσθηση των δύσκολων συγκυριών που βιώνουμε όλοι, ζητώ την ψήφο σας, ώστε ΜΑΖΙ  ν’ Αλλάξουμε το Σήμερα για να μπορέσουμε ξανά να ονειρευτούμε ένα  καλύτερο Αύριο.

 

 

Με τιμή

Πιστιόλη Περσεφόνη του Γεωργίου

Υποψήφια βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ  Αιτ/νίας.