2 Διαφήμιση


Το ενημερωτικό portal nafpaktia news.gr λειτουργεί από την 1 Αυγούστου του 2011 κατακτώντας καθημερινά ολοένα και περισσότερους επισκέπτες. Παρέχει 24ωρη ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με πρωτογενή κοινωνικά, πολιτικά, αθλητικά και άλλα θέματα της Ναυπακτίας και όχι μόνο, έχοντας μέχρι και εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις στα ΜΜΕ της Αθήνα αλλά και του εξωτερικού. Η συντακτική ομάδα μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες του.

 Η διαφήμιση σας στο internet είναι εξαιρετικά σημαντική ιδιαίτερα σήμερα γιατί:

Το μήνυμά σας περνάει σε πολύ περισσότερους ανθρώπους και με πολύ μικρότερο κόστος από ο,τι στα ‘’παραδοσιακά‘’ μέσα, προσεγγίζει ένα συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό (χρήστες του διαδικτύου). Είναι πάντοτε προσβάσιμη οποιαδήποτε χρονική στιγμή και διαθέσιμη από οποιοδήποτε σημείο στο κόσμο.

Παρέχει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα ανανέωσης των πληροφοριών, η δυνατότητα αναζήτησης και εύρεσης, καθώς και οι δυνατότητες διαλογικότητας (ευελιξία χρόνου, επανάληψη διαφήμισης, κλικ σε σημεία ενδιαφέροντος κ.α). Η διαφημιστική προβολή στο Internet, σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής / απόδοσης.

 Διαφημιστείτε στο ‘’nafpaktianews.gr’’.

Προβάλλεται το banner της επιχείρησής σας δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες  μας να επισκεφθούν τη σελίδα σας. Χώροι προβολής  υπάρχουν τόσο στην αρχική σελίδα όσο και στα υποσέλιδα του nafpaktianews.gr.

Το nafpaktianews.gr σας παρέχει δυνατότητες προβολής της επιχείρησής σας, όπως κατασκευή και προβολή banner, κατασκευή site, e-shop, κάλυψη εγκαινίων, εκδηλώσεων κλπ με τον πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο φέρνοντας μετρήσιμα αποτελέσματα στην διαφημιστική σας καμπάνια που μαζί, θα σχεδιάσουμε στα μέτρα σας.