AEK: «Υπόδειγμα παράγοντα, αθλητή και ανθρώπου ο Στεφάνου»

AEK: «Υπόδειγμα παράγοντα, αθλητή και ανθρώπου ο Στεφάνου»

Ο θάνατος του Τάσου Στεφάνου βύθισε το πένθος το ελληνικό μπάσκετ. Οι άνθρωποι του χώρου μιλούν για ένα δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε ο θρυλικός παράγοντας, με την ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Τάσου Στεφάνου αλλά και στην οικογένεια του Π.Α.Ο. για τη βαρύτατη απώλεια.

Ο Τάσος Στεφάνου υπήρξε υπόδειγμα παράγοντα, αθλητή και ανθρώπου. Το κενό που αφήνει στον ελληνικό αθλητισμό δυσαναπλήρωτο. Το χαμόγελό του, η ευθυκρισία του, το φίλαθλο πνεύμα πέρα και πάνω από οπαδικά χρώματα συνιστούν οδηγό για όλους μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει”.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού:

“Ένας άνθρωπος με ήθος που αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο Τάσος Στεφάνου υπήρξε πρότυπο αθλητή και παράγοντα και θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγένειά του και την αφοσίωσή του στις αξίες του αθλητισμού. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην μονάκριβη κόρη του, Τέτα, για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού”

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/314317-AEK-Ypodeigma-paragonta-athlete-kai-anthropoy-o-Stephanoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...