AEK: Η αγεφύρωτη διαφορά με Ανέστη, το ενδιαφέρον για «Αγρινιώτη« και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ

AEK: Η αγεφύρωτη διαφορά με Ανέστη, το ενδιαφέρον για «Αγρινιώτη« και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ

Επί τάπητος έχουν τεθεί εδώ και μέρες θέματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ με κυρίαρχο αυτό του Γιάννη Ανέστη. Σημαντική, για κάποιους… αγεφύρωτη, είναι η διαφορά που έχει προκύψει στις συζητήσεις της ΑΕΚ με τον τερματοφύλακα για την επέκταση της συνεργασίας τους που εκπνέει το καλοκαίρι. 

Στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχει παρατηρηθεί απόσταση περίπου 120.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, ποσό που αν μιλάμε για δύο ή τρία χρόνια δεν είναι καθόλου αμελητέο. Ο διεθνής γκολκίπερ έχει αποδοχές 140.000 ευρώ και φαίνεται πως στην «Ένωση» δεν δείχνουν πρόθεση να ανέβουν πάνω από τις 200.000, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να προβάλει μεγαλύτερες απαιτήσεις «πατώντας» στις καλές εμφανίσεις του, ειδικά στο φετινό Europa League. 

Το θέμα ακόμη δεν έχει κλείσει, ωστόσο αν δεν γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί. Μέχρι τότε, δε, φαίνεται πως αποτελεί ειλημμένη απόφαση στην ΑΕΚ να μη χρησιμοποιείται ο Ανέστης και να πάρουν ευκαιρίες οι Τσιντώτας και Μπάρκας που ούτως ή άλλως δεν λογίζονταν (αρκετά) πίσω στην ιεραρχία.

Παράλληλα, την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Παναιτωλικού, Δημήτρη Χαντάκια, φέρεται να εξετάζουν στην ΑΕΚ. Η Ένωση επιδιώκει την ενίσχυσή της σχεδόν σε όλες τις γραμμές και στο πλαίσιο αυτό κοιτάζει τις διαθέσιμες επιλογές και από την εγχώρια αγορά, με το όνομα του Δημήτρη Χαντάκια να είναι σε περίοπτη θέση.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει στα υπόψιν του τον 22χρονο στόπερ της ομάδας του Αγρινίου, με ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στην περίπτωσή του το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί και στην θέση του αμυντικού χαφ. Το συμβόλαιο του Χαντάκια με τον Παναιτωλικό εκπνέει το 2020.

Στη λίστα του Λυμπερόπουλου φέρεται να βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Στουτγκάρδης, Αΐλτον Φερέιρα Σίλβα,. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και εκτός από τον Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού, ο Νίκος Λυμπερόπουλος εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Η Στουτγκάρδη απέκτησε τον Αΐλτον από την Εστορίλ έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ, το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε ματς με την γερμανική ομάδα και οι «κιτρινόμαυροι» θα συζητούσαν τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/312417-AEK-E-agephyrote-diaphora-me-Aneste-to-endiapheron-gia-Agriniote-kai-o-Brazilianos-aristeros-mpak ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...