AHEPA CUP 2019: Υψηλό επίπεδο, όμορφες στιγμές στη Ναύπακτο.

Στις απονομές συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος AHEPA Ελλάδος (District 25) κ. Βαρσάμης Κων/νος, ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος Παναγιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Δυτικής Ελλάδος κ. Μπαλαμπάνης Νίκος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου και αντιδήμαρχος Διοικητικού κ. Φράγκος Αντώνης, ο αντιδημαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ Κονίδας Παναγιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσουκαλάς Ντίνος, o πρώην κυβερνήτης AHEPA στην Περιφέρεια New Jersey-Delaware USA (District 5, Chapter 95), κ. Ταραμπίκος Γιάννης, ο αντιπρόεδρος τμήματος AHEPA στο Whitestone New York (District 5, Chapter 495) κ. Σαμαρτζής Αντώνης και ο πρόεδρος του τμήματος AHEPA Ναυπάκτου κ. Βλαχογιάννης Αδάμ.

Μεγάλος χορηγός ήταν η εταιρεία  Terra Medi που με έδρα τη Νέα Υόρκη, προωθεί ελληνικά προϊόντα λαδιού στις ΗΠΑ, ενώ οι αθλητές στη διάρκεια των αγώνων δροσίστηκαν με τα προϊόντα τσαγιού της ΛΟΥΞ. Τα μπλουζάκια των αθλητών ήταν ευγενική χορηγία από την ελληνική εταιρεία GSA sports, που ντύνει χορηγικά και την εθνική ομάδα μπάσκετ με προϊόντα υψηλής ποιότητος, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μεγάλα brand name του χώρου.

Σημαντική ήταν η συνδρομή της φωτογραφικής ομάδας Ναυπάκτου που κάλυψε φωτογραφικά το τουρνουά. Πρόκειται για μια ομάδα ερασιτεχνών φωτογράφων που μαθητεύουν στην τέχνη της φωτογραφίας υπό τις οδηγίες του δασκάλου τους κ. Δημήτρη Δημητρίου. Σε συνεργασία με το τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” μάλιστα έτρεξε και ένας διαγωνισμός καλύτερης φωτογραφίας για το τουρνουά με έπαθλο μια δωροεπιταγή από το κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ναυπάκτου.

Πολύτιμη ήταν και η συνδρομή του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη του τελικού με εθελοντές, αλλά και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου κ. Φράγκου Αντώνη και του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κονίδα Παναγιώτη για την προετοιμασία του χώρου.

Το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση δόθηκε για το καλοκαίρι του 2020.

Εις το επανιδείν στη Ναύπακτο για το “AHEPA CUP 2020”



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...