All Shades of Blues In Athens!

All Shades of Blues In Athens!
Ένα φεστιβάλ στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να χρωματίζει τα καλοκαίρια μας με μελωδίες που σου σκίζουν την ψυχή και παθιασμένα riffs, μέσα από τα τραγούδια και τις ιστορίες που θα μοιράζονται κάθε φορά μαζί μας οι φιλοξενούμενοί του!
Σήμερα Τρίτη 22 Ιουλίου η σκηνή του Stage Volume 1 θα φιλοξενήσει τον Tom Attah, τον John Crampton, τους «Blue Matter» & τους Daddy’s Work Blues Band.

Ο Tom Attah είναι ένας δυνατός και αισθαντικός ερμηνευτής νέων και πρωτότυπων ακουστικών μπλουζ, που έρχεται από τον Αγγλικό νότο.

Ο John Crampton, γεννημένος στο Λονδίνο, είναι ένας λευκός μπλούζμαν με μαύρη ψυχή. Η μουσική του είναι δυναμική με έντονη ρυθμική δράση και η σκηνική του παρουσία εξίσου εκρηκτική.

Οι «Blue Matter» είναι ένα νέο σχήμα της αθηναϊκής blues σκηνής με πλήρη αίσθηση της blues αισθητικής.

Οι Daddy’s Work Blues Band είναι μια blues – rock μπάντα με έδρα τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας, που δραστηριοποιείται στη σκηνή από το 2009.

Τιμές εισιτηρίων:

    Προπώληση: Το εισιτήριο κάθε ημέρας κοστίζει 15 ευρώ
    Ταμείο: Το εισιτήριο κάθε ημέρας θα κοστίζει 20 ευρώ
    To εισιτήριο του διημέρου θα κοστίζει 25 ευρώ

STAGE VOLUME 1

Αγίας Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου Μοναστηράκι, 210-3232132

Προπώληση: Ticket House (Πανεπιστημίου 42 – εντός της στοάς, τηλ.: 210-3608366), Reload Stores (Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210?3801464), www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...