ALPHA (VID): ΣΑΣΜΟΣ – Γιώργος Γεροντιδάκης : Ο Λευτέρης σκάει σα βόμβα στα θεμέλια του Σασμού !

ΣΑΣΜΟΣ – Γιώργος Γεροντιδάκης : Ο Λευτέρης σκάει σα βόμβα στα θεμέλια του Σασμού !

Ένας ηθοποιός που μας έχει κατακτήσει μέσα από την τηλεοπτική παρουσία του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν προσκεκλημένος της Ναταλίας Γερμανού και του «Καλύτερα δε γίνεται»,σήμερα, Κυριακή 02 Οκτωβρίου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για όλα, από την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 11 χρονών στο κινηματογραφικό «Peppermint» του Κώστα Καπάκα, το ρόλο του στο «Σασμό» που έρχεται για να φέρει ανατροπές αλλά και για την προσωπική του ζωή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στην ιστορία του «Σασμού» θα μπει ένας νέος ήρωας, ο Λευτέρης Ορφανός, ρόλο που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του, θα φέρει τα πάνω κάτω, έτσι ώστε οι ζωές κάποιων εκ των πρωταγωνιστών  να μην είναι ποτέ πια οι ίδιες. «Ο Λευτέρης, σκάει σα βόμβα στα θεμέλια του Σασμού!» υπογραμμίζει, εξηγώντας τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε ώστε να πει το «ναι». «Ο Λευτέρης προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια. Ψεύδεται ο ίδιος, τα λόγια που θέλει να πει, στην πραγματικότητα δεν ξέρεις αν τα λέει επειδή τα πιστεύει ή για ποιο λόγο τα λέει. Σαφώς είναι ένας άνθρωπος που ελίσσεται στις καταστάσεις και λόγω της δουλειάς του αλλά παράλληλα είναι και  ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Ακολουθεί πιστά το σχέδιό του και το λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται» σύμφωνα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Είναι καλός ή κακός; «Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί ήρωες, υπάρχουν τα κίνητρα» απαντά. «Ο Λευτέρης μπαίνει με ένα κίνητρο, ακολουθεί πιστά το σχέδιό του, αλλά ξέρουμε ότι το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και το πώς μπλέκεται, εν τέλει,  μέσα σε αυτό. Η εξέλιξη του ήρωα μου αρέσει πολύ. Έχει πολύ υλικό. Δεν ξέρει κανείς ποιος είναι. Θα προσπαθήσει και ο ίδιος να κάνει σασμό με τον εαυτό του» τονίζει.

Με διαδρομή ως ηθοποιός που ξεκινάει από μικρή ηλικία (ήταν 11 ετών όταν βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Peppermint», στο οποίο πρωταγωνιστούσε), μοιάζει να πατάει  γερά στα πόδια του: «Δεν ξέρω εάν τα πράγματα στη ζωή έρχονται ή τα κυνηγάς. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το πώς ήλθαν τα πράγματα. Δεν μπορώ να κοιτάω πίσω. Έτσι ήλθαν, έτσι πορεύομαι κι έτσι θα συνεχίσουν». Η ματιά του είναι θετική αλλά με μέτρο. «Είμαι αισιόδοξος κι απαισιόδοξος ταυτόχρονα. Καλά είναι να έχουμε μια θετική ματιά στα πράγματα αλλά χωρίς να πετάμε στα σύννεφα» λέει. «Να υπάρχουν βάσεις. Να προχωράμε με ένα συγκεκριμένο στόχο όχι με ένα όνειρο. Το  όνειρο κάποια στιγμή θα το εκπληρώσεις αλλά το θέμα είναι να καταλάβεις πώς το κατέκτησες, πώς έφτασες, οπότε να πας στο επόμενο στάδιο: να συνεχίσεις να είσαι εδώ».

Πώς θα περιέγραφε τη ζωή του; Ως δράμα, νουάρ ή κωμωδία; «Λίγο απ’ όλα. Ο καθένας από εμάς επιλέγει το χρώμα που θέλει να βάλει στις στιγμές». Και όσον αφορά στην προσωπική του ζωή; «Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να κοιτά τον άλλο στα μάτια και να αντλεί αγάπη. Όταν αυτό επιτυγχάνεται είναι τόσο σημαντικό για μένα γιατί με ηρεμεί, με καλμάρει για να έχω τη στοχοπροσήλωση που χρειάζεται για τη δουλειά… Και να εξελίξεις τον εαυτό σου μέσα από μία σχέση και να εξελιχθείτε και οι δύο μαζί. Σημασία έχει το πώς συνεργάζεσαι με τον άλλο. Γιατί είναι μια “συνεργασία” που θα σε πάει μπροστά. Eίμαι πολύ τυχερός γιατί έχω βρει αυτή τη “συνεργασία”» αποκαλύπτει.

Εάν δεν ήταν ηθοποιός… «Θα ήμουν πολύ καλός στον αθλητισμό. Ήμουν καλός στα περισσότερα από τα αθλήματα. Σίγουρα θα μπορούσα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο που είναι η μεγάλη αγάπη μου, αλλά και με τη φωτογραφία» καταλήγει ο Γιώργος Γεροντιδάκης. 

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...