Apple: Εννέα πελάτες μας έχουν παραπονεθεί για λυγισμένα iPhones 6

Apple: Εννέα πελάτες μας έχουν παραπονεθεί για λυγισμένα iPhones 6
Η Apple αποφάσισε να βγει στην αντεπίθεση, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε με το iPhone 6 Plus, λέγοντας ότι η στρέβλωση της συσκευής είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο μέσω της κανονικής χρήσης.
Τονίζει, μάλιστα, πως τόσο το iPhone 6 όσο και το 6 Plus έχουν περάσει σειρά δοκιμών για να εξασφαλιστεί η αντοχής τους στην καθημερινή καταπόνηση που υφίσταται μια φορητή συσκευή.

Οπως υποστηρίζει η εταιρεία, εννέα πελάτες της έχουν επικοινωνήσει σε διάστημα έξι ημερών για να αναφέρουν περιπτώσεις όπου το νέο, μεγαλύτερο iPhone λύγισε στις τσέπες τους.

Η Apple ανακοίνωσε ότι τα νέα της τηλέφωνα κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το οποίο υφίσταται ειδική επεξεργασία για να αποκτήσει μεγαλύτερη αντοχή. Διευκρίνισε επίσης ότι οι συσκευές διαθέτουν ενισχύσεις με κομμάτια από ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, στα σημεία που δέχονται τη μεγαλύτερη καταπόνηση, όπως και το ανθεκτικότερο γυαλί μεταξύ όλων των smartphones.

«Τα iPhones έχουν σχεδιαστεί και κατασκευάζονται για να είναι τόσο όμορφα όσο και ανθεκτικά… Επιλέξαμε αυτά, τα υψηλής ποιότητας υλικά πολύ προσεκτικά, για τη δύναμη και την αντοχή τους. Πραγματοποιούμε επίσης αυστηρές δοκιμές σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης… Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus πληρούν ή υπερβαίνουν το σύνολο των υψηλών προτύπων ποιότητας για να αντέξουν την καθημερινή, πραγματική χρήση.

Με κανονική χρήση, η στρέβλωση του iPhone είναι εξαιρετικά σπάνια και μετά τις πρώτες έξι ημέρες από την έναρξη των πωλήσεων, συνολικά εννέα πελάτες έχουν έρθει σε επαφή με την Apple για λυγισμένο iPhone 6 Plus», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η συγκεκριμένη απάντηση διαφέρει από την ουσιαστική απολογία στην οποία προχώρησε την Τετάρτη και την απόσυρση της πρώτης ανανεωμένης έκδοσης του iOS 8, λόγω των παραπόνων ότι η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος είχε επιπτώσεις στη δυνατότητα σύνδεσης των iPhones με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και απενεργοποιούσε την ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων (TouchID) για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Apple ζήτησε συγγνώμη για την πρόκληση «μεγάλης αναστάτωσης» στους χρήστες και ανέφερε ότι οι μηχανικοί της εργάζονται πυρετωδώς για να διορθώσουν το πρόβλημα.

Τις τελευταίες ώρες είναι ήδη στον αέρα η νέα ανανεωμένη έκδοση του iOS 8 (8.0.2), η οποία διορθώνει τα προβλήματα συνδεσιμότητας με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το TouchID μετά την προηγούμενη αναβάθμιση, επιλύει το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί με το HealthKit και την ανάρτηση στο App Store εφαρμογών που επεξεργάζονται δεδομένα σχετικά με την υγεία, απαντά στην πιθανή απενεργοποίηση πληκτρολογίων προερχόμενων από τρίτους, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που εμπόδιζε κάποιες εφαρμογές από το να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες και διορθώνει διάφορα άλλα λιγότερο αντιληπτά bugs.

Σύμφωνα με το CNBC, η Apple υποστήριξε ότι λιγότερα από 40.000 iPhones επηρεάστηκαν τελικά από τα προβλήματα που ανέκυψαν με την έκδοση 8.0.1 του iOS.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...