Ashton Kutcher – Mila Kunis: Τέλος το κρυφτό!

Ashton Kutcher - Mila Kunis: Τέλος το κρυφτό!
Τέλος το κρυφτό για τον Ashton Kutcher και την Mila Kunis. Ο φωτογραφικός φακός του τσάκωσε να ανταλλάσουν παθιασμένα φιλιά και να μην τους καίγεται καρφάκι για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν  μείνει να τους χαζεύουν.
Η Mila καθόταν στην αγκαλιά του Ashton και τον είχε πνίξει στα φιλιά. Και μπορεί να μην έχουν παραδεχθεί ότι είναι μαζί, αλλά μετά από αυτά τα φιλιά δε χωρά αμφιβολία.

Οι δυο τους είχαν ραντεβού μετά το γυμναστήριο της Mila και μαζί πήγαν στο… νεκροταφείο του Hollywood για το μνημόσυνο της γιαγιάς της ηθοποιού.

Τον τελευταίο καιρό όλο και φούντωναν οι φήμες ότι οι δυο τους είναι το νέο hot ζευγαράκι του Hollywood. Κάτι περίεργες επισκέψεις της Mila στο διαμέρισμα του Ashton, κάτι που καθόταν εκεί  με τις ώρες, ε… δε θέλει και πολύ να ξεκινήσει το σούσουρο.


Πάντως η Mila ακόμα και τώρα μετά από τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, είναι αποφασισμένη να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι που όπως φαίνεται θέλει και ο Ashton. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να αποφύγει και τα δράματα με τη  Demi. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει τώρα που βγήκε στη φόρα ο νέος του έρωτας;

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...