Attica Bank: Συνάντηση με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και φορέων από ολόκληρη την Κρήτη

Attica Bank: Συνάντηση με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και φορέων από ολόκληρη την Κρήτη

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 09/02/2016 – 16:58

ATTICA

Στην «ξεχασμένη Ελλάδα» στρέφει το ενδιαφέρον της η Attica Bank, προσφέροντας τη χρηματοδοτική της βοήθεια, αλλά και την τεχνογνωσία της, στις ζωντανές δυνάμεις της Περιφέρειας. Είναι ακόμη δείγμα της ευαισθησίας και του αυξημένου πνεύματος «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» της τράπεζας.

Η αρχή έγινε από την Κρήτη και δεν είναι τυχαίο ότι στη σχετική εκδήλωση δεν παρευρέθηκαν, μόνο, φορείς της οικονομίας, αλλά και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και της Εκκλησίας.  

Η Διοίκηση της Τράπεζας στο πλαίσιο της πολιτικής της εξωστρέφειας, διοργάνωσε σήμερα στα Χανιά εκδήλωση – συζήτηση με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και φορέων από ολόκληρη την Κρήτη.

Στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Attica Bank κ. Ιωάννης Γαμβρίλης παρουσίασε το σχέδιο και τους στόχους της Τράπεζας για την ενίσχυση επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας της Κρήτης.

Επίσης επισήμανε, ότι η Attica Bank, με κεφαλαιακή θωράκιση, σύνεση και προσήλωση στα νέα δεδομένα, θα συνδράμει σε όλες τις προσπάθειες που αποσκοπούν στη χρηματοδότηση της ανάπτυξης στη χώρα μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της επιστημονικής κοινότητας του νησιού, της Εκκλησίας καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό, την αγροτική παραγωγή, τις μεταφορές και το εμπόριο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...