AYTH είναι η νέα φώτο του πρίγκιπα Τζορτζ

AYTH είναι η νέα φώτο του πρίγκιπα Τζορτζ
Τα δεύτερα γενέθλιά του θα γιορτάσει αύριο, Τετάρτη, ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, που «τρέλανε» τα social media με τη νέα χαριτωμένη του πόζα!

Στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσινγκτον, ο λιλιπούτειος «γαλαζοαίματος», τρίτος στη σειρά της διαδοχής, ποζάρει χαμογελαστός στο φακό του παγκοσμίου φήμης Μάριο Τεστίνο, με τον μπαμπά του να τον κρατά στην αγκαλιά, ενσταντανέ που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της βάπτισης της μικρής Σάρλοτ, πριν από σχεδόν δεκαπέντε μέρες.

«Κάποιος γίνεται δύο ετών αύριο! Χαρούμενα γενέθλια πρίγκιπα Τζορτζ», γράφει η λεζάντα τις φωτογραφίας, η οποία, σε περίπου μία ώρα, κοινοποιήθηκε πάνω από 3.000 φορές και συγκέντρωσε περισσότερα από 6.000 favorites, ενώ έγινε θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε για την οικογένειά του: «η Κάθριν είναι φοβερή μαμά και είμαι πολύ περήφανος για εκείνη. Ο Τζορτζ είναι ένα μικρό μαϊμουδάκι και η Σάρλοτ μια αύρα ευτυχίας από τον παράδεισο! Έχει περισσότερες ευθύνες το να φροντίζεις δύο παιδιά μαζί, ειδικά όταν είναι και ο Τζορτζ εκεί, αλλά είναι υπέροχο το να έχεις μια όμορφη μικρή οικογένεια και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...