Bέλγιο για μεγάλα πράγματα!

Αυτό το Βέλγιο στοχεύει πολύ ψηλά και ίσως τα καταφέρει! Πέτυχε επιβλητική νίκη επί της Ουγγαρίας με 4-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Euro. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Βέλγους με γκόλ νωρίς νωρίς απ’τον Αλντερβάιρελντ στο 10ο λεπτό και συνέχισε να πιέζει χάνοντας πολύ μεγάλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντε Μπρούινε στο 35′ .  Έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 1-0 υπέρ του Βελγίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ουγγαρία μπήκε δυνατά για την ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες, πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά το Βέλγιο κρατούσε το υπέρ του σκόρ κι ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις. Στο 78′ ήρθε η οριστική ταφόπλακα για τους Ούγγρους καθώς ο Μποτσουαγί με πλασέ μέσα απ΄τη μικρή περιοχή έγραψε το 2-0 και κάπου εκεί όλα τέλειωσαν. Μέσα σε τρία λεπτά και συγκεκριμένα στο 80′ , το Βέλγιο πέτυχε και 3ο γκόλ με εξαιρετική αντεπίθεση και τον Αζάρ σκόρερ, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ξανά από αντεπίθεση ο Καράσκο στις καθυστερήσεις, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για τους πολύ δυνατούς Βέλγους.

Οι Ούγγροι έδειξαν οτι στερούνται εμπειρίας σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις, γεγονός που μαρτυράει και η έκταση του σκόρ. Όπως και να’χει όμως πραγματοποίησαν μία αρκετά καλή παρουσία στο Euro 2016. Αντίπαλος του Βελγίου στους ”8” θα είναι η Ουαλία.

Ενδεκάδες :
Ουγγαρία (Μπερντ Στορκ): Κίραλι, Λανγκ, Γιούχαζ (79΄ Μπόντε), Γκούζμικς, Κάνταρ, Γκέρα (46’ Έλεκ), Λόβρενσικς, Πίντερ (75’ Νίκολικς), Νάγκι, Ντζούσντακ, Σαλάι

Βέλγιο(Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Μουνιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνχεν, Βίτσελ, Ναϊνγκολάν, Ντε Μπρούιν, Μέρτενς (70’ Καράσκο), Αζάρ (82’ Φελαϊνί), Λουκάκου (76’ Μπατσουαγί)

http://www.youtube.com/watch?v=zvz1WPn5trU

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...