Bήμα σημειωτόν στο ρεύμα εισόδου της Ναυπάκτου..Βίντεο Φωτο

Ώρα 19:21:Με απίστευτη υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που αυτή την ώρα κινούνται στο ρεύμα εισόδου της πόλης από την δυτική πλευρά.Τα αυτοκινήτα που κινούνται με ρυθμό χελώνας έχουν φθάσει ως το στάδιο της Ναυπάκτου.

Ο καλός καιρός και η συγκυρία των αργιών έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε φέτος οι επισκέπτες μας να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο προσέλευσης στην πόλη.Μια γρήγορη βόλτα στην παραλία του Γριμπόβου όπου πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρη φέτος καταδεικύει το μέγεθος της κίνησης  στην πόλη.

20:00 Βίντεο αυτή την ώρα

Δείτε φωτογραφίες από την περιοχή του γηπέδου στη Ναύπακτο.

001.JPG002.JPG



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. το παρον αποτελεσμα οφειλετε στην ικανοτητα του δημαρχου να υποστιριζει με παθος τη λαθος αποφαση σχετικα με την αντιδρομηση της ψανης! ασχετα αν παρθηκε αποφαση καινουργια πριν 20 και βαλε ημερες για επαναφορα του παλαιου σωστου καθεστωτος δεν εχει εφαρμοστει τιποτα μεχρι σημερα! συνχαρητηρια κυριε δημαρχε η ουρα των αυτοκινητων δικαιωνει εσας το μελετητη και τους συναιργατες σας! ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ θελω να πω στο δημαρχο να μην τολμησει να πεταξει το μπαλακι στην περιφερια για την καθυστερηση, ποτε ο κυριος λεγε με τσατσος του λειμενικου ταμειου προωθησε την αποφαση προς την περιφερια και τι ελλειψεις υπαρχουν απο πλευρας δημου στην εν λογω αποφαση ωστε να μην αποριφτει; ειλικρινα ρε δημαρχε βγες μια φορα και πεσε αληθεια και μην τα φορτωνεις ολα στα τροκτικα του διαδυκτιου οπως διαδιδεις εσυ οι συναιργατες σου και τα φιλικα σε εσενα εντυπα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...