Η ελλειψη ασφαλιστικής ενημερότητας “φρενάρει”την ολοκλήρωση των εργασιών στην πλαζ

Κατηγορηματικός ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο,αναφορικά με την εκτέλεση των εργασιών ανάπλαση στο τμήμα της οδού Τζαβέλλα.

Ο κ. δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι η ανάπλαση της οδού Τζαβέλλα δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν υπάρξουν από την πλευρά του εργολάβου έμπρακτες εγγυήσεις για την ομαλή πορεία εκτέλεσης των έργασιών,οι οποίες θα γίνουν τμηματικά προκειμένου να υπάρξει η λιγότερο δυνατόν όχληση στους πολίτες.Ένας ακόμη όρος για την έναρξη των εργασιών στον “πάνω” δρόμο,είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο δρόμο του λιμανιού και της Πλαζ.

Μάλιστα για το κομμάτι που εκκρεμμεί στο ύψος της πλαζ μέχρι την οδό Σοιδά,ο κ. Γκίζας ανέφερε,ότι υπάρχει αδυναμία του εργολάβου να πληρωθεί από την υπηρεσία προκειμένου να αγοράσει τα υλικά επίστρωσης,λόγω απουσίας ασφαλιστικής ενημερότητας.

Το πάθημα που έγινε μάθημα

Σε κάθε περίπτωση-ανέφερε ο κ. δήμαρχος- η έναρξη των εργασιών στο τμήμα της οδού Τζαβέλλα θα πρέπει να γίνουν με σαφή χρονοδιαγράμματα και προϋποθέσεις στις οποίες ο εργολάβος θα πρέπει να κληθεί να υπογράψει.Και φάινεται ότι η δημοτική αρχή έχοντας ως παράδειγμα τις εργασίες του λιμανιού,επαναπροσδιορίζει τις σχέσεις της με τον εργολάβο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...