Εξαιρετικές εντυπώσεις έκανε το πρώτο επίσημο Blind Mix τουρνουά που έγινε στη Ναύπακτο τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στα πλαίσια της σειράς αγώνων Crazy Mondays. Η ιδιαιτερότητα του τουρνουά ήταν ότι κάθε αθλητής που δήλωνε συμμετοχή μάθαινε το συμπαίκτη του τελευταία στιγμή μετά από κλήρωση ανάμεσα στους παρευρισκόμενους υποψήφιους συμπαίκτες. Παρόλα Αυτά  σε ένα ολοήμερο τουρνουά με ζευγάρια άγνωστα μεταξύ τους,  έγινε εφικτό  να παιχτεί όμορφο βόλεϊ. Στο τέλος της ημέρας οι Σχίζα-Παπαϊωάννου Κ. πήραν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Η αγωνιστική ημέρα ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας με την τυχαία κλήρωση των ζευγαριών. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις χρειάστηκε να γνωριστούν τα μέλη των ομάδων μεταξύ τους ενώ πολλές ήταν οι ομάδες που οι παίκτες τους αγωνιζόντουσαν για πρώτη φορά μαζί.

Από νωρίς τα παιχνίδια είχαν μεγάλο ενδιαφέρον με πολλά από αυτά να τελειώνουν στο τάι μπρέικ. Βασικό ρόλο στο τουρνουά με τις ομάδας να σχηματίζονται στα τυφλά έπαιξε ο βαθμός προσαρμοστικότητας των αθλητών. Εκ των αποτελεσμάτων αυτοί που κατάφεραν να βρουν χημεία μεταξύ τους πιο γρήγορα ήταν οι Ντότσι-Βλάχος που έφτασαν πρώτοι στον τελικό αποκλείοντας στα ημιτελικά τους Σφήκα-Δημησιάνο στο τάι μπρέικ. Η δεύτερη ομάδα του τελικού ήταν οι Σχίζα-Παπαϊωάννου Κ. που στα ημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο των Ρουστέμη-Σταμάτη.

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στον τελικό με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν όμορφο θέαμα. Τα δύο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με τους Σχίζα-Παπαϊωάννου Κ. να κερδίζουν 2-0 σετ και να παίρνουν το χρυσό μετάλλιο.

Η σειρά αγώνων Crazy Mondays ολοκληρώνεται την επόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου με το τουρνουά King/Queen of the Court.
Ωστόσο η Ομόνοια Ναυπάκτου διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου δύο τουρνουά. Ένα beach volley 3×3 mix και ένα beach tennis και τα δύο στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...