Beach Volley Festival by Λουξ Tea plus n’ light: Τελικοί με ανατροπές στη Ναύπακτο

Έπεσε η αυλαία της δεύτερης διοργάνωσης στο Beach Volley Festival by Λουξ Tea plus n’ light που έγινε στη Ναύπακτο το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου με τελικούς που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος στους παρευρισκόμενους σε δυο τελικούς που χρειάστηκαν τάι μπρέικ για να ολοκληρωθούν. 

Το τουρνουά που ήταν μια συνδιοργάνωση της ΕΣΠΕΠ με την Ομόνοια Ναυπάκτου, είχε περισσότερες συμμετοχές από ότι το αντίστοιχο της Πάτρας, απόρροια και της πρώτης επιτυχημένης διοργάνωσης της περασμένης εβδομάδας στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μετά την πρώτη αγωνιστική ημέρα του Σαββάτου με τα προκριματικά παιχνίδια και τους αγώνες των ομίλους ήρθε η Κυριακή των νοκ άουτ παιχνιδιών, προημιτελικών, ημιτελικών και τελικών.

Στις γυναίκες στον μεγάλο τελικό προκρίθηκαν οι Σπυροπούλου-Πατακοπούλου με τις Χαντζή-Παπαγιαννακοπούλου. Οι Σπυροπούλου-Πατακοπούλου κατέκτησαν το πρώτο σετ με σχετική ευκολία αλλά οι Χαντζή-Παπαγιαννακοπούλου αντεπιτέθηκαν ισοφάρισαν τα σετ και έκαναν την ολική ανατροπή κατακτώντας και το τάι μπρέικ τερματίζοντας στην πρώτη θέση.

Στους άντρες οι θριαμβευτές του τουρνουά της Πάτρας Γιαννόπουλος-Ηλιόπουλος πήραν το πρώτο σετ από τους Σούρτσε-Παπαδόπουλο στο μεγάλο τελικό αλλά το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ με τους Σούρτσε-Παπαδόπουλο να έχουν ματς μπολ στο 14-10. Γιαννόπουλος και Ηλιόπουλος με αντεπίθεση διαρκείας έκαναν την ανατροπή και πήραν το τάι μπρέικ και μαζί και την πρώτη θέση στη διοργάνωση για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά. 

Στις απονομές παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Αντωνόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κ. Κανελλόπουλος, ο ταμίας της ΕΣΠΕΠ κ. Ξυγκάκης και ο προπονητής της Ομόνοιας Ναυπάκτου κ. Τσακανίκας. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...