Best Friend’s Fear: Η φάρσα της φάρσας με τον Ουγγαρέζο να πηγαίνει για… Όσκαρ

Γλέντι στο Twitter με την τροπή που πήραν τα πράγματα με το… θύμα να γίνεται θύτης

Αυτή και ήταν φάρσα στο Best Friend’s Fear γιατί αυτός που ήθελε να κάνει την φάρσα αυτός ήταν που την πάτησε. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας έγινε η απόλυτη ανατροπή. Τη φάρσα ξεκίνησε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, την ολοκλήρωσε όμως με μαεστρία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του παρουσιαστή, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, θέλησε να κάνει μια τρομακτική φάρσα στον Ουγγαρέζο σε συνεργασία με τον Σάββα Πούμπουρα. Ο Πούμπουρας, όμως, ενημέρωσε τον Ουγγαρέζο για την φάρσα και μαζί αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και κάνουν οι ίδιοι μαζί φάρσα στον Γεωργιάδη.



Στην υπόθεση της φάρσας λοιπόν ο Δημήτρης και ο Νίκος βρέθηκαν στο σπίτι ενός Κρητικού παραγωγού που ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους για να διαφημίσει τα προϊόντα του. Μαζί του έμενε η όμορφη αδελφή του, η Κωνσταντίνα, η οποία τον φλέρταρε και επεδίωκε να βρεθεί μόνη της μαζί του, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά.

Μέχρι που ο αδελφός της, ο γεροδεμένος Κρητικός, βγαίνει εκτός εαυτού και απειλεί τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με ένα όπλο. Τότε ο παρουσιαστής αρπάζει ένα βάζο και το σπάει στο κεφάλι του αδελφού, ενώ ο Πούμπουρας μπαίνει «έντρομος» στο σπίτι και φωνάζει στον Ουγγαρέζο ότι πρόκειται για φάρσα και ότι το πιστόλι είναι ψεύτικο.

Ο Ουγγαρέζος γίνεται έξαλλος με τη φάρσα και ο φίλος του ο Νίκος πανικοβάλλεται με όλο το σκηνικό, καθώς εξαιτίας του κινδυνεύει ο ηθοποιός της φάρσας. Μέχρι που ο Σάββας και ο Δημήτρης βάζουν τέλος στο άγχος του «συνεργού» και του εξηγούν ότι ήταν φάρσα στη φάρσα!

Αν υπήρχε βραβείο υποκριτικής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα το έπαιρνε επάξια.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...