BINTEO: “Πάρτι” της Ρεάλ Μαδρίτης στην Βαρκελώνη

BINTEO: “Πάρτι” της Ρεάλ Μαδρίτης στην Βαρκελώνη

Ήταν ένα βράδυ που ο Καρίμ Μπενζεμά θύμιζε… Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάπως έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης που για την περίσταση φορούσε κόκκινα, έμοιαζε με άλλη ομάδα. Η Εσπανιόλ περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου και η ομάδα του Σαντιάγκο Σολάρι έφτασε στις τρεις συνεχόμενες νίκες στην La Liga επικρατώντας με 4-2 και παρέμεινε στην τρίτη θέση και στο έχοντας 10 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. 

Το καλό βράδυ του Γάλλου επιθετικού φάνηκε από νωρίς, όταν αξιοποίησε την ιδανική πάσα του Μόντριτς για το 0-1 (4’), ενώ πριν οι γηπεδούχοι συνέλθουν από το σοκ, ο Σέρχιο Ράμος σημείωσε με κεφαλιά το δεύτερο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στο 15’.

Ο Λέο Μπαπτιστάο έδωσε ελπίδες στην Εσπανιόλ με την άμεση μείωση του σκορ στο σκορ, όμως ο Μπενζεμά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου «εκτέλεσε» τους Καταλανούς για το 1-3. Έτσι “έγραψε” ιστορία αφού “έπιασε” τον Ούγκο Σάντσεζ στην 7η θέση του πίνακα των σκόρερ της “Βασίλισσας”. 

Ο Γάλλος επιθετικός ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με δύο χαμένες ευκαιρίες για το προσωπικό του χατ-τρικ, όμως λίγο αργότερα ο Γκάρεθ Μπέιλ σφράγισε την επιστροφή του με γκολ για το 1-4 στο 66’.

Η αποβολή του Βαράν στο 71’ άλλαξε τις ισορροπίες, όμως το μόνο που κατάφερε να κάνει η Εσπανιόλ ήταν να μειώσει σε 2-4 με τον Ροζάλες στο 84’, αφού παρά την πίεση που άσκησε στο τέλος δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Εσπανιόλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Χάβι Λόπεθ, Γιουίς, Ερμόσο, Ντιντάκ (64’ Ροζάλες), Ρόκα, Νταρντέρ (75΄ Μελέντο), Αλεξ Λόπεθ Σέρχιο Γκαρθία, Μπαπτιστάο (71’ Πιάτι), Ιγκλέσιας
Ρεάλ Μαδρίτης : Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (46΄ Νάτσο), Καρβαχάλ, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (76΄ Μαρσέλο), Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους (64΄ Μπέιλ), Μπενζεμά.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/352768-BINTEO-Parti-tes-Real-Madrites-sten-Barkelone ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...