Bloomberg: Στοιχεία για χειραγώγηση αγορών από Deutsche Bank, UBS και HSBC!

 Συνταρακτική αποκάλυψη, απόρρητα εγγράφα, δείχνουν ότι εκτός από την Deutsche Bank και οι UBS,  HSBC και Bank of Nova Scotia, εμπλέκονταν σε χειραγώγηση των τιμών στις αγορές του ασημιού! Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, αφού πέρασαν οκτώ μήνες αφού η Deutsche Bank διευθέτησε αγωγή σύμφωνα με την οποία χειραγωγούσε τις τιμές του χρυσού και του ασημιού, έρχονται στο φως νέα έγγραφα που η τράπεζα αναγκάστηκε να αποκαλύψει στο πλαίσιο της συμφωνίας και φέρνουν «αδιάσειστες» αποδείξεις ότι οι τράπεζες χειραγωγούσαν την αγορά ασημιού, κερδίζοντας περιουσίες, εις βάρος άλλων επενδυτών!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του  Bloombergμ «Οι ενάγοντες μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν άμεσες, αδιάσειστες αποδείξεις, περιλαμβανομένων μυστικών ηλεκτρονικών chats όπου συμμετείχαν traders ασημιού και συντονιστές από έναν αριθμό χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, μια πολυετή, καλά οργανωμένη και μεγάλης κλίμακας συνωμοσία για χειραγώγηση των τιμών», αναφέρει η καταγγελία των εναγόντων. Αυτό το σύστημα «μακράν ξεπερνά την συνωμοσία που νομίζαμε νωρίτερα».

 Οι ενάγοντες, που κάνουν όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, τονίζουν ότι τα αρχεία που υπέβαλε η Deutsche Bank δείχνουν ότι traders και άλλοι που συντονίζουν τις συναλλαγές, είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία και χειραγωγούσαν την αγορά και τις τιμές με τη χρήση παράνομων στρατηγικών! Ακόμα μία αποκάλυψη, που ξετυλίγει το «κουβάρι», του πως λειτουργούν οι μεγάλες αγορές και το σάπιο σύστημα που τις κυριαρχεί. Οι αποκαλύψεις,  αφορούν σε νομική αγωγή που υποβλήθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν το 2014, από άτομα και εταιρίες που αγόρασαν ή πούλησαν futures χρυσού.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...