Boλεύτηκαν με την ισοπαλία Γερμανία και Πολωνία

Λευκή ισοπαλία στο Stade de France  για Γερμανία και Πολωνία (η πρώτη ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Euro) σ’ένα αποτέλεσμα που ευνοεί και τους δύο όσον αφορά την πρόκριση στους ”16” . Κακό το πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες στιγμές, ενώ καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο με την Πολωνία να είναι πιο απειλητική και να χάνει καλή ευκαιρία με τον Μίλικ στο 46′ να ανοίξει το σκόρ,  όπως και πρίν το 70′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγινε απειλητικός, με τον Οζίλ να απαντάει στην ευκαιρία και τον Φαμπιάνσκι λίγο αργότερα να του λέει όχι. Τα τελευταία λεπτά έδειξαν οτι και οι δύο ομάδες βολεύονταν με την ισοπαλία με Γερμανία και Πολωνία να είναι στην κορυφή του ομίλου έχοντας από 4 βαθμούς όντας και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση. Κάτι αναμενόμενο μιας και ήταν τα φαβορί του ομίλου εξ’αρχής.

Ενδεκάδες :
Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Χέβεντες, Μπόατενγκ, Χούμελς, Έκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Ντράξλερ (72’ Μάριο Γκόμες), Εζίλ, Μίλερ, Γκέτσε (66’ Σίρλε)

Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα): Φαμπιάνσκι, Γέντρεστσικ, Παζντάν, Γκλικ, Πίστσεκ, Γκροσίτσκι (87’ Πέτσκο), Μαζίνσκι (76’ Γιοντλόβιετς), Κριχόβιακ, Μπλαζισκόφσκι, Λεβαντόφσκι, Μίλικ

Bαθμολογία :
1) Γερμανία  4
2) Πολωνία   4
3) Βόρεια Ιρλανδία   3
4) Ουκρανία    0

Επόμενη (3η) αγωνιστική :
21/06
19.00  Bόρεια Ιρλανδία – Γερμανία
19.00 Ουκρανία  –  Πολωνία

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...