Boxing Day: Επτά επιλογές από τη δράση στο Νησί

Η περίφημη… Boxing Day έφτασε. Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη δράση και συγκινήσεις στην Αγγλία, εκεί όπου το ποδόσφαιρο αποτελεί μία πραγματική γιορτή. Δέκα συνολικά αναμετρήσεις για την Πρέμιερ Λιγκ συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Παρασκευής, ενώ και σε όλες τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας έχουμε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα.
Παράλληλα, εκτός από τα προγνωστικά και τα previews όλων των αγώνων, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα νέα στην αγορά του Online στοιχήματος, καθώς και να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε την εγγραφή σας σε μία από τις νόμιμες εταιρίες, όπως το Stoiximan Casino, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
Νίκη με Over για Σίτι
Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι, στον οποίο θα πάμε με το «διπλό» και το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.40. Με δεδομένη την πορεία της τελευταίας περιόδου, η Γουέστ Μπρομ δε δικαιούται να τρέφει πολλές προσδοκίες ενόψει του σημερινού ματς. Οι «μπάγκις» έχουν συλλέξει μόλις 4 βαθμούς στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-1-5), με αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει στη 15η θέση και να βρίσκονται στο πολύ εύθραυστο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, οι απουσίες των Αγουέρο, Τζέκο και Γιόβετιτς δεν επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τη Σίτι στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με τους «πολίτες» να ξεκλειδώνουν την άμυνα των Λονδρέζων στο δεύτερο ημίχρονο. Η επιθετική τριάδα θα είναι απούσα και στο σημερινό ματς, με τον Πελεγκρίνι να υιοθετεί εκ νέου διάταξη 4-2-3-1, τοποθετώντας τον Τζέιμς Μίλνερ στην κορυφή της επίθεσης.
Οι «πολίτες» προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή αποτελούν τη μοναδική ουσιαστική απειλή για την πρωτοπόρο Τσέλσι, καθώς το -3 (42-39) τους επιτρέπει να εποφθαλμιούν την κορυφή (δείτε αναλυτικά τη Βαθμολογία Αγγλίας). Εκτός έδρας προέρχονται από τρία «κολλητά» διπλά (0-3 επί Σαουθάμπτον, 1-4 επί Σάντερλαντ, 0-1 επί Λέστερ), ενώ έχουν δεχθεί μόλις μία ήττα στο σύνολο των φετινών εξόδων πρωταθλήματος (6-2-1). Θεωρούμε ότι σήμερα θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και περιμένουμε, επιπλέον, αρκετά γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
«Περνάει» από το Λέστερ η Τότεναμ
Παραμένουμε στην Πρεμιερ Λιγκ, από την οποία προκύπτει μία ακόμη επιλογή, η οποία είναι το «διπλό» σε απόδοση 2.15 στην αναμέτρηση Λέστερ – Τότεναμ. Δεν ξέρουμε αν η Λέστερ έχει πετάξει ήδη λευκή πετσέτα στη μάχη της παραμονής, πάντως η τωρινή εικόνα της παραπέμπει σε… Τσάμπιονσιπ. Οι «αλεπούδες» μετρούν μηδενική συγκομιδή βαθμών στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ έχουν μαζέψει μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος (0-2-10). Η Τότεναμ, από την πλευρά της, θα παραταχθεί στο χορτάρι του «King Power» με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την τριάδα νικών σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, τα «σπιρούνια» προέρχονται από τα νικηφόρα 2-1 επί των Σουόνσι (εκτός) και Μπέρνλι (εντός), που τα ανέβασαν στην 7η θέση του πίνακα και σήμερα μπορούνε να πάρουν το «τρίποντο».
Προβάδισμα η Μπέρμιγχαμ
Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ και τον αγώνα Μπέρμιγχαμ – Ντέρμπι, με την πρότασή μας να είναι το «1 DNB» σε απόδοση 2.45 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τα πατήματά της έχει βρει η Μπέρμιγχαμ στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ, συνεχίζοντας την ανάβασή της στο βαθμολογικό πίνακα. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε με αντίπαλο τη Ντέρμπι Κάουντι σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ντέρμπι, στον αντίποδα, δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετρώντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων της και πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση.
Μπορεί τη νίκη η Λιντς
Από την ίδια κατηγορία, θα… τιμήσουμε ένα ακόμη «1 DNB», αυτό στο παιχνίδι Λιντς – Γουίγκαν, σε απόδοση 2.08. Μόλις μία νίκη έχει σημειώσει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ η Λιντς, αυτή κόντρα στη Ντέρμπι Κάουντι (2-0 εντός έδρας) στις 29 Νοεμβρίου. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Νιλ Ρέντφιρν μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (1-1 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Μπλάκμπερν (2-1 εκτός έδρας), Ίπσουϊτς (4-1 εκτός έδρας) και Φούλαμ (1-0 εντός έδρας). Και η Γουίγκαν, βέβαια, μόνο σε καλή κατάσταση δε βρίσκεται, καθώς εδώ και οκτώ αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης, φιγουράροντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και τα «παγώνια» μπορούνε σήμερα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Over στο «Βέιλ Παρκ»
Στην Α’ Αγγλίας, η Πορτ Βέιλ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Η Πορτ Βέιλ στάθηκε εξαιρετικά σε ακόμα μία έξοδό της το τελευταίο διάστημα και πανηγύρισε το τρίτο φετινό της διπλό, κόντρα στην Κρόουλι, της οποίας επικράτησε 1-2. Από την άλλη, αδικείται το συγκρότημα του Κλαφ από το εντός έδρας 1-1 με τη φορμαρισμένη Γουόλσολ. Ήταν πολύ καλύτερες οι “λεπίδες”, δεν εκμεταλλεύτηκαν ωστόσο τις ευκαιρίες που είχαν κι αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας χωρίς νίκη για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Περιμένουμε ένα αρκετά ανοιχτό ματς σήμερα ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι εννιά Over 2.5 γκολ μετράει η Πορτ Βέιλ στα δέκα τελευταία της εντός έδρας ματς!
Με κάλυψη η Πιτέρμπορο
Στην Α’ Αγγλίας, επίσης, θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Τσέστερφιλντ – Πιτέρμπορο, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.20. Ισορροπημένο ματς στο Τζίλιγχαμ, οι νεοφώτιστοι της Τσέστερφιλντ, όμως ήταν αυτοί που έφυγαν με το υπερπολύτιμο διπλό και τους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους. Παρ’ ό,τι οι γηπεδούχοι “γύρισαν” το ματς από το 0-2, η Τέστερφιλντ δεν έδειξε να επηρεάζεται, έδειξε πως ήθελε περισσότερο το ματς, αλλά κι ότι είχε τον τρόπο για να το πάρει. Το πρώτο της διπλό πήρε η ομάδα του Κουκ μετά από σχεδόν 3,5 μήνες, αλλά και μόλις δεύτερο τρίποντο εδώ κι έντεκα αγωνιστικές. Η Πιτέρμπορο, την προηγούμενη αγωνιστική δικαιούνταν τουλάχιστον το βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πρέστον. Αντ’ αυτού οι Λονδρέζοι αποχώρησαν με άδεια χέρια κι επέστρεψαν άμεσα στη… μίζερη πραγματικότητα, έπειτα τη μοναδική τους νίκη εδώ κι οχτώ αγωνιστικές επί της παραπαίουσας Λέιτον Όριεντ. Πρόκειται για μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που «κυνηγούν» την είσοδο στην πρώτη εξάδα και πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τις δυνατότητες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της αντιπάλου τους.
Με τα γκολ στο Μόρκαμ – Καρλάιλ
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας από τη Β’ Αγγλίας και τον αγώνα Μόρκαμ – Καρλάιλ, με την πρότασή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Η Μόρκαμ πήγε ξεκάθαρα με αμυντική τακτική στην έδρα της Σριούσμπερι, και πρώτο της μέλημα ήταν να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα. Συνήθως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η ομάδα που επιλέγει αυτή την τακτική είναι και αυτή που χάνει και επιβεβαιώθηκε και στην περίπτωση της Μόρκαμ την προηγούμενη αγωνιστική. Σήμερα πάντως είναι το φαβορί, παίζει στην έδρα της και αναμένεται να αγωνιστεί διαφορετικά. Η Καρλάιλ, από την άλλη πλευρά, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, αφού την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε εντός έδρας της Νορθάμπτον. Δυσκολεύτηκε κάπως, αλλά έκανε τη δουλειά της, αφού δεν υπήρχε κάποιο άλλο αποτέλεσμα για αυτήν, εκτός της νίκης. Σήμερα πηγαίνει με καλή ψυχολογία και με το ρόλο του αουτσάιντερ στην έδρα της Μόρκαμ. Με σημείο στο συγκεκριμένο παιχνίδι δε θα ασχοληθούμε, ωστόσο θεωρούμε ότι το Over 2.5 γκολ έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, μια και στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της Καρλάιλ, έχουν σημειωθεί περισσότερα από 2.5 γκολ.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...