Champions League με Φαβορί και γκολ

Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο Champions League. Δείτε τις euro 2021 αποδοσεις για το νικητή της διοργάνωσης του EURO που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ευρώπης.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (22:00)

Αήττητη για πάνω από 5 παιχνίδια οι «Μαδριλένοι» οι οποίοι συνεχίζουν της καλές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Champions League. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Ζιντάν αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Έλτσε με 1-0 στο 61ο λεπτό, κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά να κάνει την ολική επαναφορά και να πάρει το τρίποντο.  Αρχικά ο συνήθης ύποπτος Μπενζεμά μείωσε για την Ρεάλ σε 1-1 στο 76’ και δύο λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού πάλι ο Γάλλος σέντερ φορ έκανε δύο τα τέρματα για τους γηπεδούχους δίνοντας τους μία σπουδαία νίκη. Με τους τρεις αυτούς βαθμούς παρέμειναν σε απόσταση έξι πόντων από την πρωτοπόρο Ατλέτικο έχοντας 57 πόντους σε 27 παιχνίδια με 17 νίκες 6 ισοπαλίες και τέσσερις μόλις ήττες.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην έδρα της Αταλάντα, οι «Μαδριλένοι» επικράτησαν με 1-0 χάρις στο γκολ του Μεντί στο 86ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί πώς η «Βασίλισσα» μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Αταλάντα μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις έχοντας μόλις μία απώλεια στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η απώλεια αυτή ήρθε στο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ όπου οι «Μπεργκαμάσκοι» εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και μοιραία ηττήθηκαν με 1-0. Την ακριβώς επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Σπέτσια  κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Πάσαλιτς που σημείωσε δύο τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Κροάτης στο 53ο λεπτό μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Ιλισιτς και δύο λεπτά αργότερα πήρε την σκυτάλη ο Μουριέλ και με έξοχη ενέργεια εκανε το 2-0. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Πάσαλιτς στο 73ο λεπτό με την Σπέτσια να βρίσκει το γκολ της τιμής στο 81’ με τον Πίκολι. Με τη νίκη αυτή η Αταλάντα παρέμεινε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στο επόμενο Champions League έχοντας 52 βαθμούς 27 παιχνίδια με 15 νίκες 7 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες έχοντας δεχθεί τέσσερα γκολ.

Φαβορί στην αναμέτρηση η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μετα το 1-0 του πρώτου αγώνα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Από την άλλη η Αταλάντα αν και σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα δεν έχει την εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο άσσος (1) των «Μαδριλένων» στο 2.10 κρίνεται εξαιρετική περίπτωση και θα προστεθεί στις επιλογές μου. Δειτε εδώ προγνωστικά από Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (22.00)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Πέπε Γκουαρντιόλα που μετά την ήττα στο ντέρμπι κόντρα στην Γιουναιτεντ πήρε δύο σερί νίκες κόντρα σε Σαουθάμπτον και Φούλαμ με 5-2 και 0-3 αντίστοιχα. Οι «πολίτες» εντός συνόρων δεν έχουν αντίπαλο καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση και μόνο με θαύμα θα χάσουν το φετινό τίτλο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και οι διοργανώσεις μετράνε τέσσερις νίκες και μία ήττα έχοντας δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα παιχνίδια.

Στον αντίποδα η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση μετρώντας πέντε σερί ήττες σε πρωτάθλημα κύπελλο και Champions League αποτελέσματα που την έχουνε θέσει εκτός από όλους τους στόχους της. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 10η θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς σε 25 παιχνίδια με τη διαφορά πλέον από τις Ευρωπαϊκές θέσεις να είναι στο -7.

Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση ειδικά μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Η Γκλάντμπαχ χρειάζεται μία καλή εμφάνιση καθώς δεν είναι κακή ομάδα βάση τού ρόστερ της. Περιμένω αντίδραση από τους Γερμανούς και σε συνδυασμό με τα στατιστικά της Μάντσεστερ στα τελευταία παιχνίδια, μου προκύπτει ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα. Επιλογή στην αναμέτρηση το Goal-Goal σε απόδοση 2.05.

Όλες οι πληροφορίες για το EURO στην ιστοσελίδα euro2020stoixima.gr , με πληροφορίες για γήπεδα και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...