Chevrolet Cruze SW

Chevrolet Cruze SW
Μια έκδοση station προστέθηκε στην γκάμα του Chevolet Cruze. Είναι η τρίτη επιλογή, δίπλα στις μέχρι τώρα 5θυρες και σεντάν εκδόσεις του Cruze.

Σχεδιαστικά εκτός από το διαμόρφωση του πίσω μέρους που φυσικά διαφέρει αισθητά, έχει και μικρές αλλαγές στη μάσκα και τον εμπρός προφυλακτήρα. Εσωτερικά δεν αλλάζουν πολλά. Αυτό που διαφέρει είναι το ωφέλιμο ύψος στις πίσω θέσεις το οποίο είναι ελαφρώς αυξημένο ενώ o χώρος αποσκευών φτάνει τα 500 λίτρα. Η 5η πόρτα φυσικά εξασφαλίζει πρακτικότητα.

Δυο κινητήρες θα συνοδεύουν πλέον στην Ελλάδα το Cruze SW και στην συνέχεια όλη τη γκάμα. Ο 1.4T των 140 ίππων που ξέρουμε από το Opel Astra και ο ντίζελ 1.7 με 130 ίππους.Μαζί με τους κινητήρες έρχεται και το 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων με το οποίο συνδυάζονται και οι δυο κινητήρες ενώ βελτιωμένο είναι σε αίσθηση και το τιμόνι.  Στην Γερμανική άσφαλτο το Cruze Station Wagon δείχνει σαφώς πιο ισορροπημένο από πριν και πιο σταθερό.

Οι τιμές δεν είναι προσδιορισμένες αφού το Cruze Station θα έρθει στην Ελλάδα το Φθινόπωρο (Αρχές Οκτώβρη) και οι υπόλοιπες εκδόσεις θα ακολουθήσουν (το Νοέμβριο το 5θ, και το Φεβρουάριο το σεντάν. Η ελληνική αντιπροσωπεία πάντως ευελπιστεί η τιμή να ξεκινάει κάτω από τα 20.000 ευρώ._Σ.Σ

4 troxoi.gr

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...