«Circus Explosiva» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

«Circus Explosiva» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Ζωντανή μουσική, τραγούδι και ακροβατικός χορός αποτελούν τα στοιχεία εκείνα με τα οποία πειραματίζεται η καλλιτεχνική ομάδα Nefelopetra, η οποία απαρτίζεται από μέλη του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.
Εννέα περφόρμερς, μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες στήνουν το σόου πάνω σε ένα ναρκοπέδιο. Και παρά τις εκρήξεις, η παράσταση ακάθεκτη συνεχίζεται.

Σε έναν σκοτεινό και κωμικό κόσμο, που θυμίζει σε ατμόσφαιρα ταινίες του Τιμ Μπάρτον ή παραστάσεις των Tiger Lillies, ένα μαγικό και ποιητικά απόκοσμο περιβάλλον στήνεται με τη βοήθεια του μακιγιάζ, της λυρικής μουσικής, των επικίνδυνων ακροβατικών, των κοστουμιών και των ειδικά σχεδιασμένων video arts με πρωταγωνιστές τα εξωτικά πλάσματα Mr. Juggler, Μεφιστοφίλιος, Mrs. Fragile, Βang Jay, Sir Yes, την εναέρια Εκάτη, τον Niri, την Nelfi και τον Pierrot. Η παράσταση «Circus Explosiva» παρουσιάζεται στo πλαίσιo των δράσεων του Συνδέσμου Υποτρόφων Ιδρύματος Ωνάση για το χρονικό διάστημα 2014-2015. Έχει ανοιχτή είσοδο προς το ευρύ κοινό και στόχο να φέρει τους θεατές -και ιδιαίτερα τους νέους-  σε επαφή με πρωτότυπες πρωτοβουλίες από το χώρο των τεχνών, της επιστήμης και του αθλητισμού μεταξύ άλλων.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί για μία βραδιά την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, με δωρεάν είσοδο και δελτία εισόδου που θα διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης στα ταμεία της. Σκηνοθεσία: Nefelopetra. Κείμενα – στίχοι: Γιάννης Φίλιας. Ερμηνεύουν: Πέτρος Πολίτης, Νεφέλη Μαρκάκη, Χρίστος Σερενές, Νηρέας Μαρκάκης, κ.ά.

13 Νοεμβρίου 2014
ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ – ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ, Ευρυδάμαντος και Γαλαξία 2, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210-9249090
Μικρή Σκηνή. Είσοδος δωρεάν. Ώρα: 20.30.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...