Daily Sabah: Ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση στην πόλη Μάνμπιτζ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Sabah τουρκικές δυνάμεις και Σύροι αντάρτες που βρίσκονται στο πλευρό των τουρκικών στρατευμάτων ξεκίνησαν να κινούνται προς την πόλη Μάνμπιτζ.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή τουρκικά τανκς και οι Σύροι αντάρτες που υποστηρίζουν τους Τούρκους συμμετέχουν στην επιχείρηση με την Daily Sabah να αναφέρει ότι υπάρχουν συγκρούσεις στην περιοχή, δίχως όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις συγκρούσεις. 

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε σημειώσει πως η Τουρκία θα εφαρμόσει τα σχέδια της για την πόλη Μάνμπιτζ.

Στην πόλη Μάνμπιτζ, όμως, υπενθυμίζουμε ότι έχουν αναπτυχθεί από χθες συριακές κυβερνητικές δυνάμεις και την έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους, όπως διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στην περιοχή έπειτα από τη συμφωνία που ανακοίνωσαν οι Κούρδοι με τη Δαμασκό προκειμένου να περιοριστεί η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας.

Επιχείρηση

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...