Depon: Τώρα στο φαρμακείο από τη ΒΙΑΝ Α.Ε.

Η ΒΙΑΝ Α.Ε, εταιρεία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, έχει αναλάβει από την 1η Απριλίου 2015, τη διανομή και προώθηση της σειράς αναλγητικών – αντιπυρετικών DEPON.

Το DEPON είναι Νο1 στην κατηγορία των μη-ναρκωτικών αναλγητικών (στοιχεία IMS) με 43 χρόνια εμπειρίας.

Όλες οι μορφές του DEPON τυγχάνουν της εμπιστοσύνης των επαγγελματιών υγείας, που ανήκουν τόσο στην ιατρική όσο και στη φαρμακευτική κοινότητα.

Η ΒΙΑΝ Α.Ε, εταιρεία του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια δυναμικής αναπτυξιακής πορείας, έχοντας πολύ ισχυρή παρουσία με πανελλαδικό δίκτυο στα φαρμακεία. Υποστηρίζει πραγματικά πολλά γνωστά και επιτυχημένα προϊόντα στο χώρο του φαρμακείου, τα περισσότερα εκ των οποίων και με ιατρική ενημέρωση.

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ και Αν. Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, τονίζει: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, το γεγονός ότι αυτή η συνεργασία με την Bristol-Myers-Squibb συμπίπτει με τα 20α γενέθλια της ΒΙΑΝ. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία».

O κ. Emmanuel Lorge, Γενικός Διευθυντής της Bristol-Myers Squibb Ελλάδας, δήλωσε : «Η σύναψη της συνεργασίας με τη ΒΙΑΝ-ΒΙΑΝΕΞ συμβάλλει στην ελληνική επιχειρηματικότητα και οικονομία, στην ανάπτυξη και των δύο εταιρειών καθώς και στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Είμαστε κι εμείς σίγουροι από την πλευρά μας ότι θα είναι μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία».

Η ΒΙΑΝ και o όμιλος ΒΙΑΝΕΞ σημειώνουν ότι στηρίζουν έμπρακτα το Ελληνικό Φαρμακείο.

Read more: http://www.newsbomb.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...