Discoverer India: Στο ξενοδοχείο καραντίνας στο Μεσολόγγι μεταφέρονται δέκα άτομα από τον Αστακό

Πρόκειται για εννέα άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον αλλοδαπό που βρέθηκε θετικός, όπως και ο ίδιος

Στην πόλη του Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται άτομα που είναι φορείς ή θεωρούνται ύποπτα ως κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταφερθούν δέκα άτομα από τον Αστακό.

Ειδικότερα, ο λόγος για εννέα άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον αλλοδαπό που βγήκε θετικός στον ιό, καθώς και ο ίδιος. Ο συγκεκριμένος εδώ από τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό βρίσκεται σε απομόνωση στο πλωτό γεωτρύπανο Discoverer India, όπου και τον παρακολουθεί στενά γιατρός που υπάρχει στο πλοίο από την ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Πέντε ακόμη επιθεωρητές που βρίσκονται στο καράβι αλλά και τέσσερα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή σε ξενοδοχείο στο οποίο διανυκτέρευσε για ένα βράδυ, στον Αστακό, θα μεταφερθούν στην πόλη του Μεσολογγίου, όπου και θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο για παρακολούθηση.

Σημειωτέον ότι στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η οικογένεια των Γερμανών, ο πατέρας και ο γιος της οποίας βρέθηκαν θετικοί στον ιό προ ολίγων ημερών στη Δωρίδα. Αναμένονται, τέλος, οι όποιες ενέργειες του ΕΟΔΥ αναφορικά με ενδεχόμενη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο πλήρωμα του πλοίου.

agriniopress.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...