DISNEY WORLD: Ο Μίκυ Μάους από απόσταση

DISNEY WORLD: Ο Μίκυ Μάους από απόσταση
DISNEY WORLD: Ο Μίκυ Μάους από απόσταση

Οι στρατιώτες του Πολέμου των Άστρων επέβαλλαν τη χρήση μάσκας και ο Μίκυ Μάους χαιρετούσε τους επισκέπτες από απόσταση, όταν η Walt Disney World στην Φλόριντα άνοιξε ξανά τις πύλες της για το κοινό, για πρώτη φορά εδώ και 4 μήνες!

Ο αριθμός επισκεπτών ήταν περιορισμένος στο δημοφιλέστερο θεματικό πάρκο του κόσμου, όπου εφαρμόζονται μέτρα ασφαλείας με στόχο να καθησυχάσουν τους επισκέπτες και να μειώσουν το ενδεχόμενο διασποράς του φονικού κορωνοϊού.

Ο Πρόεδρος των πάρκων της Disney, δήλωσε ότι… « Η Διοίκηση της εταιρείας εκφράζει την αυτοπεποίθησή της ότι ανέπτυξε ένα υπεύθυνο σχέδιο για την επαναλειτουργία του θεματικού πάρκου σε στάδια, κατά τη διάρκεια της πανδημίας… Είναι ένας καινούργιος κόσμος στον οποίο λειτουργούμε και δεν προβλέπω ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα».

Στα δύο πάρκα που άνοιξαν, οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι φορούσαν μάσκες, τους θερμομετρούσαν και τους δόθηκαν συστάσεις να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης παντού, από τους δρόμους έως τα τρενάκια, οι θέσεις χωρίζονται με πλέξιγκλας και στο έδαφος είχαν τοποθετηθεί σημάνσεις που υποδείκνυαν πού πρέπει να στέκεται το κοινό.

Το θέρετρο ανέστειλε εκδηλώσεις, όπως παρελάσεις και άλλες δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν συγχρωτισμό, όπως και την συνάντηση από κοντά με τον Μίκυ, τη Σταχτοπούτα και άλλους διάσημους χαρακτήρες.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...