Dogecoin: Το πέμπτο πιο ακριβό εικονικό νόμισμα

Dogecoin: Το πέμπτο πιο ακριβό εικονικό νόμισμα
Σε μόλις επτά εβδομάδες το Dogecoin έγινε το πέμπτο εικονικό νόμισμα και απέκτησε τη δική του θέση στον κόσμο των άλλων εικονικών νομισμάτων, “βασιλιάς” των οποίων είναι το Bitcoin.
To dogecoin δημιουργήθηκε από ηλεκτρονικό πρόγραμμά βασισμένο στις σκέψεις ενός σκύλου, όμως αν και είναι ακόμα πίσω σε σχέση με τα 10 δισ. δολάρια κεφαλαιοποίησης που διαθέτει το Bitcoin, σε σχέση με τα άλλα 80 εικονικά νομίσματα συνολικής αξίας 61,1 δισ. δολαρίων βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Στην αρχή το dogecoin το πήραν για αστείο, καθώς ήταν το πιο δημοφιλές meme στο διαδίκτυο με φωτογραφίες σκύλων Shiba Inus συνοδευόμενες από κείμενο που υποτίθεται ότι αντιπροσώπευε την εσωτερική φωνή του σκύλου.

Η συλλογή 30.000 για το να ταξιδέψει η ομάδα της Τζαμάικας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες εκτόξευσε το dogecoin το οποίο επανέλαβε τον άθλο και αυτή την εβδομάδα μαζεύοντας 6.500 δολάρια σε μόλις τρεις ώρες για να βοηθήσει τρεις Ινδούς αθλητές να ταξιδέψουν και αυτοί στο Σότσι.

Αυτή την εβδομάδα το dogecoin κατάφερε να ανεξαρτητοποιηθεί από το Bitcoin και να λανσάρει μία υπηρεσία σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η ανταλλαγή dogecoin απευθείας με αμερικανικά δολάρια ή δολάρια Καναδά.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...