DOLCE & GABBANA: Αντιμέτωποι με τη φυλακή για χρέη!

 DOLCE & GABBANA: Αντιμέτωποι με τη φυλακή για χρέη!
Φυλακή κινδυνεύει να πάει για χρέη στο ιταλικό δημόσιο το πασίγνωστο δίδυμο σχεδιαστών μόδας, Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα του διάσημου οίκου μόδας Dolce & Gabbana!
Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι η εκτεταμένη φοροδιαφυγή και χρέη για οφειλές φόρων που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.. Μπορεί η  εταιρεία τους να έχει μετακομίσει και από το 2004 να εδρεύει στο Λουξεμβούργο, όμως η ιταλική δικαιοσύνη φαίνεται να είναι αδέκαστη.

Οι κατήγοροι ισχυρίζονται ότι πούλησαν τις εταιρείες τους σε μια μητρική εταιρεία σε τιμή αρκετά χαμηλότερη από την αντικειμενική αξία της αγοράς. Οι σχεδιαστές αρνούνται τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και τις χαρακτηρίζουν παράλογες.
Καθένας από τους δύο, κατηγορείται ότι χρωστά φόρους σε σύνολο 416 εκατ. ευρώ και άλλα 200 εκατ. ευρώ σε φόρους για την εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο.

Έξι ακόμα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού συμβούλου των σχεδιαστών, έχουν παραπεμφθεί επίσης σε δίκη. Το δικαστήριο αναμένεται να εκδόσει την ετυμηγορία στις 14 Δεκεμβρίου, ενώ αν κριθούν ένοχοι, κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης έως πέντε χρόνων!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...