DWTS5: Τα πρώτα ονόματα συμμετεχόντων, η κριτική επιτροπή και οι υποψήφιοι για τα backstage

DWTS5: Τα πρώτα ονόματα συμμετεχόντων, η κριτική επιτροπή και οι υποψήφιοι για τα backstage
Για πέμπτη και συνεχή χρονιά θα παρακολουθήσουμε από το κανάλι του ΑΝΤ1 το Dancing With The Stars 5 και το κανάλι του Αμαρουσίου «στρώνει το τραπεζομάντηλο» και «σερβίρει» τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο show χορού.

Αρχικά η παρουσίαση παραμένει στην Δούκισσα Νομικού διότι το κανάλι δεν θα θέλει να χάσει την όμορφη παρουσιάστρια που τα έβγαλε εις πέρας πολύ καλά την περασμένη σεζόν.

Ύστερα από επικοινωνία μας με υπεύθυνους του καναλιού, μάθαμε ότι αρχικά θα ασχοληθούν πρώτα με τα άτομα που θα συμμετέχουν στο show αλλά και με τα backstage. Όταν τελειώσουν με αυτό το κομμάτι, μετά τον Αύγουστο, θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την κριτική επιτροπή.

Μετά από φήμες όμως που λένε ότι η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα συμμετάσχει στο παιχνίδι χορού και ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα την αντικαταστήσει, εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της και μας δήλωσε ότι δεν έχει συζητήσει κάτι προς το παρόν με το μεγάλο κανάλι αλλά απ’ όσο γνωρίζει θα παραμείνει στη θέση που βρίσκεται.

Από την άλλη, στα backstage δεν θα βρίσκεται φέτος η Ντορέττα Παπαδημιτρίου, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο πρόσφατα με το κανάλι του Mega και το παιδικό showτραγουδιού «Music School».

Για τον λόγο αυτό, τα ονόματα που προέκυψαν για τον ρόλο αυτό σήμερα είναι αυτά των Ευαγγελία Αραβανή, Κατερίνα Στικούδη και Κώστα Μαρτάκη. Να τονίσουμε εδώ ότι ο Κώστας Μαρτάκης πέρασε και πέρυσι από δοκιμαστικό για την θέση αυτή αλλά τελικά επιλέχτηκε η Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Τέλος, τα ονόματα των συμμετεχόντων stars είναι αυτά των Νίκη Κάρτσωνα, Μίνα Ορφανού, Χριστίνα Λαμπίρη, Κατερίνα Γερονικολού αλλά και του Τόνυ Σφήνου.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ακουστούν κι άλλα ονόματα και στην συνέχεια να επιβεβαιωθούν.

Ποιος θα χορέψει καλύτερα άραγε;

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...