Eξυπνα δονούμενα γυναικεία εσώρουχα στη CES 2014

Eξυπνα δονούμενα γυναικεία εσώρουχα στη CES 2014
«Έξυπνα» δονούμενα γυναικεία εσώρουχα αποκάλυψε στο πλαίσιο της CES 2014 (Consumer Electronics Show 2014) στο Λας Βέγκας η εταιρεία sex toys OhMiBod, τα οποία μπορεί να ελέγχει ο/η σύντροφος του ατόμου που τα φορά μέσω smartphone.
To blueMotion στην ουσία αποτελεί ένα σύστημα μασάζ το οποίο φοριέται, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάρτιο του 2014, στην τιμή των 129 δολαρίων. Κατά τη Σούκι Ντάναμ, ιδρύτρια της εταιρείας, πίσω από τη δημιουργία του βρίσκεται η διαπίστωση ότι η «έκρηξη» της ψηφιακής εποχής είχε επιπτώσεις στην προσωπική ζωή των ζευγαριών, καθώς πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι τείνουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις συσκευές τους παρά στους συντρόφους τους.

«Το blueMotion σπάει αυτά τα εικονικά φράγματα ενθαρρύνοντας τα ζευγάρια να αλληλεπιδρούν τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά μέσω της τεχνολογίας» αναφέρει σχετικά.

Το σύστημα ελέγχεται μέσω smartphone, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχονται από τις οθόνες αφής, τα αξελερόμετρα και τα συστήματα καθορισμού έντασης του ήχου για τον καθορισμό της έντασης και του τύπου του μασάζ. Κατά την Ντάναμ, το blueMotion μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να κάνει μασάζ ακολουθώντας τις δονήσεις που «υπαγορεύονται» από τη φωνή του συντρόφου, ή από ένα προεπιλεγμένο τραγούδι. Γενικότερα, το σύστημα εντάσσεται σε μία ευρύτερη σειρά «έξυπνων» σεξουαλικών παιχνιδιών/ βοηθημάτων που έχει δημιουργήσει η εταιρεία.

Το σύστημα συνδέεται με το smartphone του χρήστη μέσω του OhMiBod Remote, ενός interface το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν για iOS και Android.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...