Eκπληκτικά μυστικά του κόσμου που δεν ξέρατε ότι είναι αλήθεια

Eκπληκτικά μυστικά του κόσμου που δεν ξέρατε ότι είναι αλήθεια

13 εκπληκτικά μυστικά του κόσμου που δεν ξέρατε ότι είναι αλήθεια

Το μόνο που δεν κάνει ο πλανήτης μας είναι να σταματάει να μας εκπλήσσει!

 Υπάρχουν πολλά μέρη και πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν. Αποτελούν ακόμα γρίφο για την ανθρωπότητα και δεν σταματούν στιγμή να μας τραβούν την προσοχή. Δείτε παρακάτω 13 απίστευτα μέρη και φαινόμενα που οι επιστήμονες δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα την ύπαρξή τους.

Ογκόλιθοι Μοεράκι: Το πιο εκπληκτικό πράγμα για αυτούς τους ογκόλιθους είναι το σχήμα και το μέγεθός τους. Πως μπορεί να εμφανίστηκαν τόσο τέλειες πέτρες με σφαιρικό σχήμα. Δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη απάντηση.

kljlk

Μετανάστευση ζώων: Είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Συνήθως, τα ζώα ταξιδεύουν από το ένα μέρος στο άλλο την ίδια εποχή του χρόνου. Ωστόσο, οι επιστήμονες δεν έχουν μπορέσει ακόμα να εξηγήσουν αυτό το σημαντικό ένστικτο στα γενετικά μοτίβα τελείως διαφορετικών ειδών πουλιών, θηλαστικών, εντόμων και ψαριών.

lkjk

Η Σφίγγα της Γκίζας: Το μικρό κεφάλι της Σφίγγας έκανε τον γεωλόγο Ρόμπερτ Σκοτς να υποθέσει ότι το άγαλμα είχε αρχικά το κεφάλι ενός λιονταριού. Αυτό το κεφάλι ήταν χαραγμένο στο μυστηριωδώς χαμογελαστό πρόσωπο ενός Φαραώ. Ωστόσο, αυτή η θεωρία δεν υποστηρίχθηκε από τους επιστημονικούς κύκλους ή την παραδοχή του Γκράχαμ Χάνκοκ για την συσχέτιση των 3 πυραμίδων με τον αστερισμό του Ωρίωνα κατά την 11η χιλιετία π.Χ.

bvhghg

Η ημιτελής πυραμίδα του Zawiyet el-Aryan, Αίγυπτος: Η πυραμίδα Zawiyet el-Aryan δεν είναι προσβάσιμη στους τουρίστες εδώ και πολλά χρόνια. Ο διάδρομος διακόπηκε από ασβεστόλιθο. Οι επιστήμονες εξακολουθούν να αναρωτιούνται πώς οι άνθρωποι στην Αρχαία Αίγυπτο μπόρεσαν να κάνουν τους τοίχους τόσο λείους χωρίς την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

jkhk

Συγχρονισμένες πυγολαμπίδες: Αντί να πετάνε όποτε θέλουν, αυτές οι πυγολαμπίδες πετάνε την ίδια στιγμή (κάθε 1 ή 2 δευτερόλεπτα). Ο ειδικός στις πυγολαμπίδες, Τζόναθαν Κόουπλαντ ισχυρίζεται ότι μπορεί να είναι κάποιο ειδικό τελετουργικό. Ωστόσο, κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό.

dfzsdf

Η πέτρα Μέρεντιθ: Αυτή η πέτρα βρέθηκε το 1872 κατά τη διάρκεια εργασιών στην πόλη Μέρεντιθ στο Νιου Χάμσαϊρ στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα κομμάτι επεξεργασμένου χαλαζία. Στο Νιου Χάμσαϊρ δεν υπήρχε ποτέ αυτό το υλικό, οπότε η πέτρα προήλθε από κάποιο άλλο μέρος. Η λειτουργία και η χρησιμότητα της πέτρας παραμένει άγνωστη.

dsfsd

Βουητό στο Τάος: Οι κάτοικοι του Τάος στο Νέο Μεξικό ακούνε εδώ και χρόνια ένα βουητό χαμηλής συχνότητας χωρίς να γνωρίζουν από που προέρχεται. Ο ήχος θυμίζει κάποιο όχημα που κινείται σε μεγάλο δρόμο, αλλά δεν υπάρχουν μεγάλοι δρόμοι στην περιοχή.

dsfsdf

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/316644-Ekplektika-mystika-toy-kosmoy-poy-den-xerate-oti-einai-aletheia ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...