Eκτάκτως στο Παρίσι ο Αλέξης

Eκτάκτως στο Παρίσι ο Αλέξης

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τρίτη 12/04/2016 – 20:22

Eκτάκτως στο Παρίσι ο Αλέξης

ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ                                                                                                       
Με προορισμό το Παρίσι αναχωρεί ο Πρωθυπουργός, μετά το ναυάγιο με τους θεσμούς τα ξημερώματα της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός είχε μαραθώνιες διαβουλεύσεις με ευρωπαίους εταίρους όλο το πρωί της Τρίτης και φαίνεται ότι κλείστηκε ραντεβού με τον Φρανσουά Ολάντ, σε μια προσπάθεια να πιέσει για πολιτική λύση.

Μάλιστα, όπως ενημερώθηκε η Βουλή, αναβάλλεται η συζήτηση που είχε ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρα για την εξεταστική επιτροπή για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.

Η συζήτηση αναβλήθηκε για την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί.

Την Τετάρτη η συνάντηση Τσίπρα – Ολάντ

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, θα έχει αύριο, Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη αλλά επισπεύδεται μετά από αίτημα της γαλλικής πλευράς για αύριο, Τετάρτη, διότι ο Φρανσουά Ολάντ  θα απουσιάζει μετά το βράδυ  της Τετάρτης από το Παρίσι.

Την Πέμπτη, 14 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 7 το απόγευμα να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος, Άξελ Σπρίνγκερ,  με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...