Eξιχνιάσεις κλοπών από την Ελληνική Αστυνομία.

Εξιχνιάστηκαν από την Ελληνική αστυνομία διάφορες πεςριπτώσεις κλοπών. Αναλυτικότερα:

1. Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που είχε συμβεί πριν μία εβδομάδα περίπου, στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, ηλικίας 35 ετών για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, την 22-5-2012 το πρωί, ο 35χρονος, σε ανελκυστήρα υποκαταστήματος τράπεζας στην Πάτρα, εκμεταλλεύτηκε το συνωστισμό και αφαίρεσε από την τσέπη 66χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, δράστης της κλοπής είναι ο 35χρονος αλλοδαπός.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

2. Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, κλοπή που είχε συμβεί πριν μισό χρόνο περίπου, στο Νησί Ηλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 56 ετών, για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, την 30-12-2010 το βράδυ, ο 56χρονος, αφαίρεσε από εξοχική οικία 66χρονου ημεδαπού, στο Νησί Ηλείας, διάφορα αντικείμενα οικοσκευής και στη συνέχεια διέφυγε με το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του παθόντα.

Από την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε προέκυψε δακτυλοσκοπικά ότι, δράστης της κλοπής είναι ο 56χρονος ημεδαπός.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

3. Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, κλοπή που συνέβη πριν δύο μέρες, στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου ημεδαπού για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, την 28-5-2012 το πρωί, ο 53χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικεία 75χρονης ημεδαπής, στο Αγρίνιο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 53χρονος ημεδαπός.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...