EgyptAir: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου

EgyptAir: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου

Κατηγορία

kchalkiadakis
Πέμπτη 19/05/2016 – 19:38

EgyptAir: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου

Με σχετική καθυστέρηση η αεροπορική εταιρεία EgyptAir ανακοίνωσε πως εντοπίστηκαν συντρίμμια του μοιραίας πτήσης MS804 με προορισμό το Κάιρο που κατέπεσε νοτιοδυτικά της Καρπάθου.

Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της EgyptAir επιβεβαίωσε πως βρέθηκε το κουφάρι του αεροσκάφους, αν και μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον Αχμέντ Αντέλ, ο οποίος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην Κρίστιαν Αμανπούρ που βρίσκεται στην Αίγυπτο για να καλύψει το δυστύχημα για το αμερικανικό δίκτυο CNN, βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου Airbus.

Σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ο αντιπρόεδρος της EgyptAir μου λέει: “Βρήκαμε τα συντρίμμια” από την πτήση MS804».

Στη συνέχεια η Αμανπούρ έγραψε ότι ο αντιπρόεδρος της επιβεβαίωσε πως οι κυβερνήτες δεν εξέπεμψαν σήμα κινδύνου, πριν τη συντριβή του αεροσκάφους.

Την ίδια ώρα, ο Αντέλ ενημέρωσε την Αμανπούρ πως όλοι οι έλεγχοι στο αεροσκάφος πραγματοποιήθηκαν εγκαίρως και το αεροπλάνο ήταν «τεχνικά καλά και υγιές».

Βέβαια, δεν διευκρινίζεται πού ακριβώς εντοπίστηκαν, ενώ η Αμανπούρ επισημαίνει ότι θα ενημερώσει τους χρήστες του Twitter με νεότερες αναρτήσεις.

Το μήνυμα της δημοσιογράφου στο Twitter

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...