.

Στον πιο ιστορικό εμπορικό δρόμο της Ναυπάκτου, στο Στενοπάζαρο, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ένα γωνιακό μαγαζί με εντυπωσιακές βιτρίνες. Είναι αδύνατον να μη σταθείς για να χαζέψεις. Είναι το κατάστημα « Ένα + Ένα ». Ξύλινα παιχνίδια, στρατιωτάκια, κούκλες, αυτοκινητάκια, παζλ, παιχνίδια δημιουργικά, γνώσεων και στρατηγικής, παιχνίδια που ανακαλύπτουν τον κόσμο, κάθονται στα ράφια περιμένοντας υπομονετικά μικρούς και μεγάλους να τα κάνουν δικά τους. Εάν πραγματικά θέλετε προσωπική εξυπηρέτηση και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όμορφες αναμνήσεις φωτογραφίζοντας το παιδί σας με τον Άι-Βασίλη μας, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά ….

Η νοσταλγία για τα παιδικά μας χρόνια και την παιδική μας ηλικία είναι ένα πολύ έντονο συναίσθημα και δεν μπορεί παρά να περιέχει και τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Τα παιχνίδια που παίξαμε αλλά κι αυτά που δεν παίξαμε, τα παιχνίδια που θελήσαμε αλλά ποτέ δεν είχαμε, τα παιχνίδια που ζηλέψαμε και θαυμάσαμε στις βιτρίνες ή στα χέρια κάποιου άλλου παιδιού…

Τα παιδιά από την άλλη θέλουν ό,τι βλέπουν στην τηλεόραση. Και είναι λογικό να θέλουν αυτά που βλέπουν. Όλα χρειάζονται. Και τα ηλεκτρονικά και η Barbie. Αλλά πρέπει να δίνεις και στα παιδιά κι άλλα ερεθίσματα. Να δημιουργήσει κάτι με τα χέρια, και φυσικά να ασχοληθεί ο γονιός με το παιδί.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...