Euro2016: Στις 16:00 η αναμέτρηση Ρωσίας – Σλοβακίας

Τετάρτη 15/06/2016 – 11:31EURO 2016Στη μάχη της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπαίνουν Ρωσία και Σλοβακία (16:00, ΕΡΤ 1), με τις δυο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.
Η Ρωσία σώθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην Αγγλία αφού το γκολ του Βασίλι Μπερεζούτσκι ήταν αυτό που της χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας. Μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, κάτι αποδέχθηκε και ο προπονητής των Ρώσων, Λεονίντ Σλούτσκι.
Τώρα η Ρωσία, περνά στο ρόλο του φαβορί. Απέναντι στη Σλοβακία θα αναζητήσει τη νίκη, η οποία σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα στην Αγγλία και την Ουαλία, είναι πολύ πιθανό να την στείλει από σήμερα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν προέκυψαν προβλήματα και ο Σλούτσκι δεν αναμένεται να παρουσιάσει αλλαγές στην 11άδα του.
Από την πλευρά της η Σλοβακία, πλήρωσε δύο λάθη απέναντι στην Ουαλία και ηττήθηκε με σκορ 2-1. Η εικόνα της δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε στο 2ο μέρος μετά τις αλλαγές από τον Γιαν Κόζακ όμως και πάλι έμεινε με άδεια χέρια. Η επιστροφή του Χουμπότσαν αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη ζωντάνια στη μεσαία γραμμή των Σλοβάκων, αφού ήταν εμφανής η απουσία του από το πρώτο παιχνίδι.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...