Euroferry Olympia:Πύρινη κόλαση – Καπνοί στην Πλαΐνη μπουκαπόρτα- Ποιος ο κίνδυνος .Βίντεο

Νεότερα

Επι ποδός βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου καθώς σύμφωνα κάνει την εμφάνιση τους πυκνοί καπνοί από την Πλαΐνη μπουκαπόρτα του πλοίου σε ένα σημείο που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Nafpaktianews.gr φέρεται να βρίσκεται κοντά στα καύσιμα του πλοίου που είναι αρκετοί τόνοι με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να κάνουν ότι μπορούν για να αποτρέψουν την πυρκαγιά να επεκταθεί.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ρίχνουν συνεχώς νερό και ειδικό αφρό δίνοντας μια άνιση μάχη με τις φλόγες που σε κάθε γωνιά του πλοίου που δεν έχει καεί βρίσκονται πολλά εύφλεκτα αντικείμενα και καύσιμα φορτηγών .

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το Nafpaktianews.gr με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ρίχνουν νερό στην πλαΐνη μπουκαπόρτα. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα σας ενημερώσουμε σε λίγη ώρα /

Δείτε εικόνες πριν λίγο

Νεότερα

Πύρινη κόλαση – Φλέγεται το 2ο κατάστρωμα, οι θερμοκρασίες λιώνουν τα σίδερα. Δείτε σοκαριστικές εικόνες πριν λίγα λεπτά από το φλεγόμενο Euroferry Olympia.Οι μεγάλες θερμοκρασίες και οι συνεχής εκρήξεις δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Βίντεο με φυσικό ήχο

Τα πρώτα λεπτά αφου άνοιξε ο καταπέλτης

Νεότερα

Πριν λίγο άνοιξε με ειδικό γερανό η πόρτα του πλοίου για να συνεχιστούν οι έρευνες για τους υπόλοιπους αγνοουμένους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι βγαίνουν πυκνοί καπνοί.

Πρώτη ενημέρωση

Σε εγρήγορση είναι οι πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς ο ειδικός γερανός έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία να ανοίξει η πόρτα του πλοίου Euroferry Olympia όπου ακόμη στο εσωτερικό του υπάρχουν αγνοούμενοι οδηγοί φορτηγών. Δείτε εικόνες από τις προσπάθειες οι οποίες γίνονται με μεγάλη προσοχή καθώς υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης ή ακόμη και έκρηξης αν εισχωρήσει στο εσωτερικό του πλοίου οξυγόνο. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr στην προσπάθεια να ανοίξει βγήκαν έντονοι καπνοί πράγμα που πιθανόν να αυξάνει τον κίνδυνο αναζωπύρωσης .

Δείτε νέο βίντεο

Δείτε εικόνες πριν λίγο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...